Just Dance 2014

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii & Wii U

  Genres: Muziek

  Gemaakt door Ubisoft & Ubisoft Milan en uitgegeven door Ubisoft

  7.5

  Just Dance 2014 Artikelen

  De beste muziekgames - SingStar tot Rock Band

  Het is weer tijd voor de uitslag van de wekelijkse poll. Deze week kon je stemmen op de beste muziekgame. De stemmen zijn geteld, dus pak je bak popcorn en maak jezelf klaar voor de uitslag.

  Arie VS Diana - DISFORDANCE

  Een nieuwe week en dus ook weer een nieuwe 'Arie VS' van Badaboom. Vorige week nam Arie het op tegen Jeffrey Spalburg met Sega Rally. De heren deden hun helmen op en keken wie er beter was op de zandbanen. In die 'Arie VS' kreeg Arie het voor elkaar om te winnen. Dit kwam deels omdat de gastspeler de helft van de tijd de verkeerde richting op reed, maar dat vergeten we voor nu even.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Back to basics

  Xbox Live gaat deze week back to basics: geen arcadegames, geen demo's, alleen add-ons. Want dat is wat we allemaal willen. Toch?

  Wekelijkse Xbox Live Update - Moordenaars, studenten en sprookjes

  Geheel volgens traditie zijn er deze week weer uitbreidingspakketten van Rocksmith 2014 en Saints Row IV verschenen. Welke nieuwe DLC er nog meer te downloaden valt, lees je hier.

  Just Dance 2014 Review

  Nu Ubisoft tijdens de kerstdagen even geen last had van Harmonix en de Dance Central-franchise, heeft het bedrijf de verkoopcijfers van de populaire Just Dance serie waarschijnlijk nog meer zien oplopen. Hoe bevalt het laatste deel in die reeks, Just Dance 2014?

  Just Dance 2014 Nieuws

  Poll - Wat is de beste muziekgame?

  Om te vieren dat Rock Band 4 is aangekondigd is er een poll online gezet. Deze week kan je op jouw favoriete muziekgame stemmen. Om het overzichtelijk te houden, zijn alleen de beste (op basis van Metacritic) muziekgames in de lijst verwerkt. Zo kent Guitar Hero alleen al 14 games. Mocht je nou echt jouw favoriete muziekgame missen, zet het dan even in de comments.

  WK-lied Coca Cola in Just Dance 2014

  De officiële anthem van Coca-Cola voor het Wereldkampioenschap voetbal in Brazilië van aanstaande zomer komt naar de game Just Dance 2014.

  Nieuwe Just Dance in de maak?

  Ontwikkelaar Ubisoft heeft vandaag domeinnamen geregistreerd die doen lijken dat er een nieuwe Just Dance in de winkels gaat verschijnen. De laatste Just Dance verscheen vorig jaar.

  Dans op nieuwe nummers in Just Dance 2014

  Sinds de allereerste dag van oktober ligt Just Dance 2014 in de winkels voor alle huidige platformen met nog een release in het verschiet voor de Xbox One en PlayStation 4. Vanaf gisteren zijn voor deze game vijf nieuwe nummers toegevoegd, die je dus nu al kunt downloaden.

  Volledige tracklist van Just Dance 2014 bekend

  De volledige lijst met liedjes van Just Dance 2014 is inmiddels bekend. Ubisoft heeft de nummers via een persbericht vrijgegeven. Het gaat om meer dan 45 nummers.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.