Just Cause 4

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Avalanche Studios en uitgegeven door Square Enix

  8

  Just Cause 4 Artikelen

  Dit zijn de gratis PS Plus games van december 2020

  Sony pakt weer lekker uit met de PS Plus games van december 2020. Deze maand krijgen we drie games voorgeschoteld die voor PlayStation 4 en PlayStation 5 bezitters weer genoeg uren aan vermaak bieden. Dit zijn de PlayStation Plus games van december 2020!

  Top 10 beste PlayStation Store deals van de zomer!

  Oh kom maar eens kijken, wat je in de PSN Store vindt! Dat klopt, je kunt op het moment weer een scala aan deals vinden in de PlayStation Store. Wij zetten de tien beste PlayStation Store deals voor je op een rijtje zodat je goedkoop aan toffe games komt deze zomer!

  Top 10 beste PSN Sale aanbiedingen uit de Easter Sale - Dankjewel Paashaas!

  Dit zijn de tien beste PSN Easter Sale aanbiedingen. De koude winterdagen zijn voorbij en dat betekent dat de lente voor de deur staat om ons op te vrolijken. Sony wil hier een handje mee helpen door een scala met aanbiedingen voor te schotelen en de beste vind je hier!

  Beste Game Mania Deals van dit moment - Met Trials Rising en Crackdown 3

  Er zijn een aantal mooie deals bij Game Mania op dit moment. Als gamer is het nooit verkeerd als een game in de aanbieding te halen is, aangezien het leven al duur genoeg is. De aanbiedingen variëren tussen nieuwe en oudere games, dus om het iets makkelijker te maken hebben wij de beste Game Mania Deals op een rij gezet.

  Reageer en Win - Just Cause 4 PS4, Xbox One & PC

  In de Reageer en Win van deze week maken jullie kans op 3 exemplaren van Just Cause 4 voor de Playstation 4, Xbox One en PC. Bekijk de video hieronder, waarin Rox uitlegt hoe je kans kunt maken op deze toffe prijzen!

  Just Cause 4 Nieuws

  De nieuwste Xbox Game Pass games zijn bekendgemaakt

  Xbox Game Pass krijgt deze maand een enorme upgrade. Wie een abonnement heeft kan al wat mooie en grote games spelen. Nu worden games zoals Red Dead Online, FIFA 21 en meer er aan toegevoegd. Welke games kunnen we nog meer verwachten?

  Update - Tip: Vergeet niet de gratis PlayStation Plus games van december 2020 te downloaden

  Sony heeft de gratis PlayStation Plus games van januari 2021 bekendgemaakt. Dat betekent dat de games van december 2020 op het punt van vervallen staan. Download ze daarom nu nog en vergeet daarbij niet de gratis PS5 game Bugsnax te downloaden!

  Xbox Live Deals with Gold verlaagt prijs van onder meer Just Cause 4

  Het is weer het moment van de week waarop Larry 'Major Nelson' Hryb de nieuwste games in de Xbox Live Deals with Gold bekendmaakt op zijn blog. De lijst van deze week is wat langer dan die van vorige week en bevat onder meer verschillende versies van Just Cause 4.

  Xbox Live Deals with Gold - Just Cause 4 en The Witcher 3

  De nieuwe Xbox Live Deals with Gold zijn bekendgemaakt. De deals gelden vanaf nu tot en met dinsdag 19 februari om twaalf uur. Onder andere Just Cause 4, Monster Hunter: World en The Witcher 3: Wild Hunt zijn op dit moment flink in prijs verlaagd.

  Game Mania Dagdeals met Astro Bot en Just Cause 4

  Er zijn vandaag goede dagdeals te vinden bij Game Mania. Zo is Astro Bot, een van de beste PlayStation VR games van dit moment, voor een prikkie verkrijgbaar en is Just Cause 4 flink in de uitverkoop. Aangezien Just Cause 4 nog maar net uit is, is dit een uitgelezen kans om de game goedkoper in huis te halen.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.