Just Cause 3

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, avontuur, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Avalanche Studios en uitgegeven door Square Enix

  7

  Just Cause 3 Artikelen

  De 10 beste Steam Summer Sales 2018 tips op een rij

  Pas maar op dat je straks niet met een lege portemonnee zit. Het is verleidelijk om heel de Steam-winkel leeg te kopen. Maar wacht nog even voor je bibliotheek vol staat met titels die je niet nodig hebt. Speel eerst deze beste Steam Summer Sales 2018 maar.

  Beste game mechanics - de top 10 leukste elementen in games

  Een game wordt gemaakt of gebroken door zijn mechanics. Ze moeten goed en soepel werken, simpel genoeg zijn en ook nog een beetje origineel zijn. Hier een lijst van de tien leukste, origineelste of beste game mechanics.

  Steam Awards Winnaars - Alle winnaars uitgelicht

  De jaarlijke Steam Awards zijn voorbij en de Steam Awards winnaars zijn bekendgemaakt. Wil jij weten welke games door de Steam spelers met een award worden beloond? Dat komt goed uit, want wij hebben een uitgebreid overzicht voor je!

  Top 10 wtf momenten in games - Alle gekheid op een stokje

  Soms ben je een game aan het spelen en dan gebeurt er iets opmerkelijks. Veel games hebben easter eggs, maar dat hoeft niet altijd de reden tot verbazing te zijn. Voor bugs geldt hetzelfde. Nee, het kan soms ook opzet zijn van de ontwikkelaar waar je niet omheen kan. Wij hebben 10 wtf momenten in games op een rijtje gezet.

  Just Cause 3 Gold Edition Review - Meest complete bundel!

  De eerste dag van december in 2015 stond gemarkeerd als de dag waarop het langverwachte derde deel van de Just Cause serie uitkwam. Nu, meer dan een jaar later, komen Square Enix en Avalanche Studios met een speciale editie van de succesvolle game. Lees hier onze Just Cause 3 Gold Edition review.

  Just Cause 3 Nieuws

  Nieuwe Xbox Game Pass games toegevoegd als verrassing

  Er zijn gisteren twee nieuwe games toegevoegd aan de Xbox Game Pass. De games werden als verrassing toegevoegd. Maar het is niet alleen maar leuk, want er zullen binnenkort ook vier games worden verwijderd. Hiervoor is de datum nog niet bekend.

  Gratis PlayStation Plus games augustus bekendgemaakt

  Ook komende maand kunnen we weer genieten van een aantal gratis games voor de PlayStation consoles. Sony heeft de PlayStation Plus games augustus bekendgemaakt. Wij hebben ze voor jullie op een rijtje gezet.

  Just Cause 3 multiplayer mod releasedatum bekendgemaakt

  Op 20 juli komt de Just Cause 3 multiplayer mod release. De mod gratis is beschikbaar via de Steam store. De mod is sinds de lancering van Just Cause 3 al in ontwikkeling, maar komt nu eindelijk uit.

  Laat je verrassen door de Square Enix Spring Surprise Box

  Net als voorgaande jaren biedt Square Enix een mysterieus pakket aan om het begin van de lente te vieren. De Square Enix Spring Surprise Box is nu te koop en bevat vier games.

  Just Cause film met Jason Momoa in de maak

  Een Just Cause film lijkt steeds dichterbij te komen. Aquaman acteur Jason Momoa is inmiddels gecast om de hoofdrol te vertolken. De film wordt gemaakt door 20th Century Fox.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.