Just Cause 2

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Avalanche Studios en uitgegeven door Eidos Interactive & Avalanche Studios

  8.5

  Just Cause 2 Artikelen

  Beste game mechanics - de top 10 leukste elementen in games

  Een game wordt gemaakt of gebroken door zijn mechanics. Ze moeten goed en soepel werken, simpel genoeg zijn en ook nog een beetje origineel zijn. Hier een lijst van de tien leukste, origineelste of beste game mechanics.

  Vrijheid in games - De 8 grootste open game werelden

  Open wereld games bieden je de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt. Vandaag kijken we daarom naar de open game werelden die je de meeste vrijheid bieden.

  10 toffe mods in games - De gekste en leukste aanraders

  Games worden vaak geprezen om hun verhaal, gameplay, artwork en nog zo veel meer. Alleen het verhaal houdt vaak ergens op, maar we willen wel meer. Daarom zijn er mods, daarmee kunnen we zoveel mogelijk eigen gemaakte content spelen. Check hier 10 toffe mods in games!

  Top 10 beste Xbox One backwards compatibility games

  Met het nieuws dat Red Dead Redemption vanaf vrijdag beschikbaar is voor de Xbox One backwards compatibility is het tijd om terug te kijken naar welke games niet mogen ontbreken in je lijst van Xbox 360 titels die je op je Xbox One kan spelen.

  5 beste zomer games - Blijf lekker binnen!

  De zomer is heerlijk: Zon, zee, strand, vrije tijd en vakantie. De zomer geeft je alle rust en tijd om binnen te zitten en heerlijk te gamen, gordijnen dicht en gamen maar. Om toch nog iets mee te krijgen van de zomer, al is het dan digitaal, presenteert XGN de 5 beste zomer games.

  Just Cause 2 Nieuws

  Xbox Live deals van deze week - The Witcher 3 en Just Cause 3

  Elke week komt Microsoft met Xbox Live deals, dit zijn games die in de aanbieding zijn voor Xbox One en Xbox 360 gebruikers. Deze week is geen uitzondering. Deze week kunnen Xbox bezitters onder andere Call of Duty, Just Cause 3, Need for Speed en The Witcher 3 met hoge kortingen binnen slepen.

  Square Enix uitverkoop - Deus Ex, Hitman en meer

  De Steam Summer Sale mag dan wel afgelopen zijn, maar de Square Enix uitverkoop nog niet. Er zijn verschillende games goedkoop te verkrijgen via de Square Enix Store.

  Square Enix Humble Bundle vandaag uit

  Een nieuwe Humble Bundle met daarin Square Enix spellen is sinds vandaag te downloaden. Spelers kunnen zelf bepalen hoeveel ze willen uitgeven voor de Humble Bundle. Tevens kunnen ze bepalen of een hoeveelheid van het bedrag naar goede doelen gaat, en zo ja, welke goede doelen.

  Bekijk hier de nieuwste Steam Deals

  Hoewel 2013 voorbij is, gaan de Steam Deals nog even vrolijk verder. Ook vandaag staan er weer negen games fors in de aanbieding.

  Multiplayer Just Cause 2 belangrijker dan derde deel

  De komst van Just Cause 3 lijkt steeds waarschijnlijker. Toch wil ontwikkelaar Avalanche Studios zijn aandacht liever richten op de opkomende mod voor Just Cause 2 die een multiplayer aan de game toevoegt. Just Cause 3 is voor latere zorg.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.