Jurassic World Evolution

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Simulatie, strategie & real-time strategy

  Gemaakt door Frontier Developments en uitgegeven door Koch Media

  8.0

  Jurassic World Evolution Artikelen

  Top 10 beste Steam Winter Sale deals van 2018

  In de meeste webwinkels zijn de aanbiedingen voor PC games schaars. Daarom is het goed dat de Steam Winter Sale is begonnen en er dus in een klap genoeg PC deals zijn. Wij hebben de top 10 beste Steam Winter Sale deals van 2018 op een rijtje gezet.

  De 5 Beste Simulatie Games van 2018 - Beter dan het echte leven

  Het echte leven kan soms heel ingewikkeld zijn, maar het kan ingewikkelder! Simulatiegames zijn nog steeds mateloos populair en gamers zinken uren in het draaiend houden van virtuele bedrijven. Dit jaar zijn er ook weer simulators uitgekomen waar je uren van je leven in kan verspillen. Dit zijn de beste games in de categorie simulatie in 2018!

  Top 10 beste PlayStation Black Friday 2018 deals - Uitverkoop in de PSN Store

  Nu de kou het land net als Sinterklaas is binnen gevaren, is het weer tijd voor Black Friday. Thanksgiving mag dan wel niet bestaan in Nederland, maar Black Friday wel en ook de PlayStation Store doet mee. Dit zijn de tien beste PlayStation Black Friday 2018 deals!

  Dit vinden jullie de beste PlayStation 4 games van dit moment!

  Vorige week vroegen we jullie wat de beste PlayStation 4 games van dit moment zijn. Jullie hebben massaal gestemd op jullie favoriete game, dus wij gaan nu de uitslag bekend maken!

  Top 10 beste games die je niet uit kunt uitspelen

  Sommige spellen kun je niet uitspelen omdat ze gewoonweg te moeilijk zijn. Maar dat zijn niet de titels die je op dit lijstje tegen zult komen. Dit zijn de top 10 beste games die je niet uit kunt uitspelen omdat er nooit een einde in zicht komt.

  Jurassic World Evolution Nieuws

  Beste bol.com kerst dagdeals - Korting op de beste titels

  De dagen in de aanloop van kerst staan bij bol.com in het teken van dagdeals. Iedere dag worden er nieuwe deals bekendgemaakt op de leukste, nieuwste en grootste games. De aanbiedingen gelden iedere keer maar een dag. Dit zijn de beste bol.com game dagdeals van vandaag!

  Xbox Live Deals with Gold - Jurassic World Evolution en Titanfall 2

  De nieuwe Xbox Live Deals with Gold voor deze week zijn bekendgemaakt. Er zitten weer een paar mooie aanbiedingen tussen voor grote titels, maar ook wat kleinere games Zo kun je Jurassic World Evolution en Titanfall 2 met flinke korting kopen.

  Nieuwe Jurassic World Evolution trailer met T-Rex 

  Er is een Jurassic World Evolution trailer verschenen op het internet. De video laat in-game beelden van het spel zien. Daarin komen meerdere dinosauriërsoorten voorbij, waaronder de T-Rex.

  Jurassic World Evolution release aangekondigd tijdens gamescom

  De Jurassic World Evolution release is onlangs aangekondigd tijdens de persconferentie van Microsoft. Het spel, waarbij je je eigen Jurassic Park kunt maken, moet volgend jaar uitkomen. Evolution wordt momenteel ontwikkeld door Frontier Developments.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.