Journey

  Uitgebracht voor PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Avontuur

  Gemaakt door thatgamecompany en uitgegeven door thatgamecompany

  9.0

  Journey Artikelen

  De 10 beste PlayStation games ooit

  Nu de PlayStation 25 jaar bestaat is het tijd om het jubileum goed te vieren. Wij zetten daarom de beste PlayStation games aller tijden op een rijtje. We duiken de geschiedenis in van Sony en zetten de beste exclusieve titels van de verschillende PlayStation consoles op een rijtje.

  De beste korte games om snel uit te spelen - Terug in de tijd

  Als je dit artikel aan het lezen bent, is gamen waarschijnlijk een grote hobby van je. Van ons ook! Jammer genoeg zit het echte leven soms in de weg en heb je nauwelijks tijd om een controller op te pakken. Niet getreurd, want wij hebben de 5 beste korte games die je binnen no-time uitspeelt!

  10 beste PlayStation Now games die je móét spelen

  Sony trekt de stekker uit PlayStation Now voor de PlayStation 3, Vita, tv's en blu-rayspelers. Je hebt nog een paar maanden om de service te gebruiken op die platformen. Wij zetten tien PlayStation Now games op een rij die je absoluut gespeeld moet hebben.

  5 Korte PlayStation games - Deze speel je binnen een dag uit!

  Als je weinig tijd hebt en toch even lekker wil gamen op je PlayStation, wil je vaak die game ook afronden. Maar wat zijn nou korte PlayStation games die je even tussendoor kunt oppakken? Wij brengen je vijf toffe games die minder dan acht uur in beslag nemen!

  Top 10 beste walking simulators - Nordic walking voor gevorderden

  Het is soms verleidelijk om in een spel in een auto te stappen en van A naar B te scheuren, maar dan mis je vaak de prachtige omgeving. Er ook games die je dwingen twee benen te gebruiken zodat je wel tijd hebt om de wereld te aanschouwen. Die vind je terug in deze top 10 beste walking simulators!

  Journey Nieuws

  Journey in Epic Games Store vanaf nu beschikbaar

  Journey is vanaf nu beschikbaar in de Epic Games Store. De game was eerder alleen beschikbaar op PlayStation consoles, de PS3 en later de PS4. De release van van Journey bij Epic Games is de enige Windows release van deze game.

  Journey developer thatgamecompany teased nieuwe titel thatnextgame

  De developer van Flow, Flower en Journey genaamd thatgamecompany heeft vandaag 3 teasers gepubliceerd van haar nieuwe game. De game heeft momenteel nog geen naam en er wordt nu naar gerefereerd als "thatnextgame". Volgens de developer wordt het "een spel waar het gaat om geven."

  PlayStation Plus Games voor september bekend

  Sony heeft de PlayStation Plus Games voor september bekendgemaakt. Leden van PlayStation Plus kunnen weer verschillende gratis games downloaden op PlayStation 4, PlayStation 3 en PlayStation Vita.

  Update - Journey PS4 release mogelijk gelekt - Sneller dan verwacht

  Journey is al een lange tijd uit voor de PlayStation 3 en deze indrukwekkende game komt binnenkort ook naar de PlayStation 4. Tot op de dag van vandaag was er geen releasedatum bekend. Vandaag is de Journey PS4 release gelekt, de game moet 21 juli uitkomen.

  Journey, Flower, flOw trilogie deze zomer naar PS4

  De Journey Collector's Edition, ofwel de Journey, Flower, flOw trilogie van ontwikkelaar ThatGameCompany, verschijnt op de PlayStation 4. Dat kondigt Gamespot aan.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.