Journey

  Uitgebracht voor PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Avontuur

  Gemaakt door thatgamecompany en uitgegeven door thatgamecompany

  9

  Journey Artikelen

  De beste PlayStation Plus games op PS5 en PS4 tot nu toe

  Waar Microsoft haar trouwe klanten beloond met Xbox Live Gold, daar is Sony haar eigen variant begonnen tijdens de PlayStation 3 met PlayStation Plus. Tijdens de levensloop van de PS4 en PS5 is Sony daar rustig mee doorgegaan en dit zijn de beste games die we met de dienst hebben gekregen.

  De 100 beste games van het decennium - #60 tot en met #51

  Het decennium zit er bijna op en de afgelopen jaren zijn er meer dan tal van geweldige en invloedrijke games verschenen. Maar wat waren nu de 100 beste games van het decennium? XGN.nl zet ze voor jou op een rijtje in een mooie top 10, met vandaag de nummers 60 tot en met 51.

  De 10 beste PlayStation games ooit

  Nu de PlayStation 25 jaar bestaat is het tijd om het jubileum goed te vieren. Wij zetten daarom de beste PlayStation games aller tijden op een rijtje. We duiken de geschiedenis in van Sony en zetten de beste exclusieve titels van de verschillende PlayStation consoles op een rijtje.

  De beste korte games om snel uit te spelen - Terug in de tijd

  Als je dit artikel aan het lezen bent, is gamen waarschijnlijk een grote hobby van je. Van ons ook! Jammer genoeg zit het echte leven soms in de weg en heb je nauwelijks tijd om een controller op te pakken. Niet getreurd, want wij hebben de 5 beste korte games die je binnen no-time uitspeelt!

  10 beste PlayStation Now games die je móét spelen

  Sony trekt de stekker uit PlayStation Now voor de PlayStation 3, Vita, tv's en blu-rayspelers. Je hebt nog een paar maanden om de service te gebruiken op die platformen. Wij zetten tien PlayStation Now games op een rij die je absoluut gespeeld moet hebben.

  Journey Nieuws

  Sony's Play at Home initiatief geeft je gratis games

  Sony start vandaag met een nieuw initiatief om zowel gamers thuis als indie developers een hart onder de riem te steken tijdens de huidige coronacrisis. Als onderdeel van dit 'Play at Home' initiatief krijgen alle PS4 gamers de games Uncharted: The Nathan Drake Collection en Journey gratis. Voor indie developers wordt een speciaal fonds opgezet om hen te helpen als ze in financiële nood komen door de crisis.

  Journey in Epic Games Store vanaf nu beschikbaar

  Journey is vanaf nu beschikbaar in de Epic Games Store. De game was eerder alleen beschikbaar op PlayStation consoles, de PS3 en later de PS4. De release van van Journey bij Epic Games is de enige Windows release van deze game.

  Journey developer thatgamecompany teased nieuwe titel thatnextgame

  De developer van Flow, Flower en Journey genaamd thatgamecompany heeft vandaag 3 teasers gepubliceerd van haar nieuwe game. De game heeft momenteel nog geen naam en er wordt nu naar gerefereerd als "thatnextgame". Volgens de developer wordt het "een spel waar het gaat om geven."

  PlayStation Plus Games voor september bekend

  Sony heeft de PlayStation Plus Games voor september bekendgemaakt. Leden van PlayStation Plus kunnen weer verschillende gratis games downloaden op PlayStation 4, PlayStation 3 en PlayStation Vita.

  Update - Journey PS4 release mogelijk gelekt - Sneller dan verwacht

  Journey is al een lange tijd uit voor de PlayStation 3 en deze indrukwekkende game komt binnenkort ook naar de PlayStation 4. Tot op de dag van vandaag was er geen releasedatum bekend. Vandaag is de Journey PS4 release gelekt, de game moet 21 juli uitkomen.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.