James Cameron's Avatar: The Game

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii & PC

  Genres: Actie, avontuur, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door 20th Century Fox Games, Lightstorm Entertainment, Ubisoft Montreal & Ubisoft en uitgegeven door Ubisoft

  5.5

  James Cameron's Avatar: The Game Artikelen

  James Cameron's Avatar: The Game Review

  James Cameron kennen we onder andere van de films Aliens, Terminator 2 en de Titanic. Cameron heeft al viertien jaar geleden het script bedacht. James Cameron's Avatar beloofd één van de meest succesvolle films ooit te worden. Maar geldt dit ook voor James Cameron's Avatar: The Game?

  James Cameron's Avatar: The Game Preview

  Een tijdje terug kregen we voor het eerst te horen over James Cameron’s Avatar. Een nieuw project van de maker van de film Titanic. Het idee van de gelijknamige film zat al een hele tijd in Cameron’s hoofd, maar nu pas zijn er de middelen om zijn idee in beeld te brengen. Maar is het wel een goed idee om dit ook in een game te verwerken? Wij gingen alvast aan de slag met het spel.

  James Cameron's Avatar: The Game Preview

  James Cameron kent iedereen wel als je even denkt aan Titanic. Hij regisseerde die film en met elf gewonnen oscars, is dit nog steeds één van de beste film aller tijden. Maar hoe succesvol zal James Cameron's Avatar: The Game worden?

  James Cameron's Avatar: The Game Nieuws

  Ubisoft kondigt nieuwe Avatar game aan

  Ubisoft en filmbedrijf Lightstorm Entertainment gaan samenwerken om een nieuwe Avatar game te ontwikkelen. Het project moet een nieuwe triple A titel worden. Dat maakt Ubisoft vandaag bekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.