Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita & PC

  Genres: Vechten

  Gemaakt door NetherRealm Studios en uitgegeven door NetherRealm Studios

  8.5

  Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition Artikelen

  De 6 beste superheldengames - Spelen met superkrachten

  Superheldenfilms verschijnen met regelmaat in de bioscoop. Op het gebied van games gaat het allemaal wat rustiger. Toch zijn er al wat goede games verschenen en dus zetten we hier op een rij de zes beste superheldengames.

  Wallpaper Pick voor november 2014

  Het is alweer november en dat betekent dat het weer tijd is voor de mooiste rubriek van XGN, namelijk onze Wallpaper Pick. Ben je die oude wallpaper alweer een beetje beu? Dan kun je hier een nieuwe uitkiezen!

  Hoe upgrade je PlayStation 4 games?

  Wie tijdens de feestdagen de nieuwe PlayStation 4 in huis heeft gehaald en recentelijk nog games heeft gekocht voor de current-gen consoles moet opschieten: de mogelijkheid om een aantal games te upgraden naar de nieuwe spelcomputer van Sony is slechts tijdelijk. Wanneer de actie precies stopt, lijkt verschillend per game. De fabrikant adviseert de spelers in ieder geval om haast te maken. XGN heeft de laatste weken nagenoeg de hele line-up van de PS4 van een cijfer voorzien. In dit artikel lees je hoe je je games kunt upgraden en welke titels de moeite waard zijn om nog een keer door te lopen op de next-gen.

  Injustice: Gods Among Us - The Ultimate Edition (PlayStation 4) Review

  ‘Ultieme edities’ zijn vandaag de dag bij fighting games eerder regel dan uitzondering. Tik Street Fighter IV in op een willekeurige zoekmachine en de alternatieve versies op het in 2008 uitgekomen origineel vliegen je om de oren. Ook Injustice: Gods Among Us, van het brein achter Mortal Kombat, Ed Boon, waagt zich aan een geüpgrade versie met daarin meer content. De makers van NetherRealm Studios zien de versie op de PlayStation 4 dankzij de extra grafische mogelijkheden als de meest complete en perfecte versie van de vechtgame, waarbij superhelden uit het DC-universum het tegen elkaar opnemen.

  PlayStation Store Update - Batman Arkham Collection & PAYDAY 2 demo

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel, neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.

  Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition Nieuws

  PlayStation Plus december en januari games bekendgemaakt

  Sony heeft gisteren alvast bekendgemaakt welke PlayStation Plus games leden in december en januari gratis kunnen binnenhengelen. Zo kun je in de wintermaanden aan de slag met Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition en InFamous: First Light.

  Bekijk de laatste Steam Sales van 2013

  Voordat we vanavond knallend 2014 ingaan, is het nog even tijd om naar de laatste Steam Sales van 2013 te kijken. Maar wees gerust, in 2014 gaan ze gewoon nog drie dagen door.

  Steam geeft korting op VGX genomineerde games

  Omdat de Spike VGX Awards dit weekend plaatsvinden, heeft Steam alle genomineerde titels flink afgesprijst. Bekijk hieronder een lijst met games die je voor een prikkie op kunt halen.

  Injustice ontwikkelaar blij met PlayStation 4

  Over een kleine twee weken komt de PlayStation 4 uit en een launchtitel voor dat platform is Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition. Een developer van ontwikkelaar NetherRealm laat weten dat hij jaren aan werk wil laten vallen voor de PlayStation 4.

  Injustice onderdeel van PS3-PS4 upgrade plan

  Vechtgame Injustice: Gods Among Us is onderdeel van Sony's PS3 naar PS4 upgrade plan. Dit betekent dat wanneer je Injustice op de PS3 koopt, je tegen een gereduceerd tarief de PS4-versie kunt aanschaffen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.