Injustice: Gods Among Us

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii U & Mobile

  Genres: Vechten

  Gemaakt door NetherRealm Studios en uitgegeven door NetherRealm Studios

  8

  Injustice: Gods Among Us Artikelen

  De 6 beste superheldengames - Spelen met superkrachten

  Superheldenfilms verschijnen met regelmaat in de bioscoop. Op het gebied van games gaat het allemaal wat rustiger. Toch zijn er al wat goede games verschenen en dus zetten we hier op een rij de zes beste superheldengames.

  Wallpaper Pick voor november 2014

  Het is alweer november en dat betekent dat het weer tijd is voor de mooiste rubriek van XGN, namelijk onze Wallpaper Pick. Ben je die oude wallpaper alweer een beetje beu? Dan kun je hier een nieuwe uitkiezen!

  Xbox Live Deals with Gold: superveel helden voor je centjes

  Wat hebben Injustice, Spider-Man en Batman Arkham gemeen? Het zijn allemaal superheldenspellen. Microsoft trekt ze deze week uit de kast voor een fijne afprijzing voor gelukkigen met Xbox Live Gold.

  Wekelijkse Xbox Live Update - The Whole Package

  De E3 is afgelopen en Xbox Live lijkt weer wakker te worden. Afgelopen week is zoweer het 'hele pakket' verschenen: een game, een demo en een heleboel add-ons. Zo zien we het graag!

  Nintendo eShop Update: Mario Kart 8 en Coaster Creator 3D

  Het vakantiegeld is weer gestort voor velen, dus dat betekent dat er weer gamebudget is, toch? Zo niet, geen probleem, Nintendo heeft ook veel koopjes deze week.

  Injustice: Gods Among Us Nieuws

  Lente uitverkoop bij Uplay

  Het is lente en dus een goede aanleiding om met kortingen te strooien. Op Uplay zijn verschillende games, add-ons en figurines met korting te koop. Van Assassin's Creed IV: Black Flag tot Darksiders II, vrijwel elke Ubisoft-titel komt langs.

  Mobiele versie Injustice deelt uit

  De populaire mobiele versie van Injustice: Gods Among Us heeft een mijlpaal bereikt: meer dan een miljard speelsessies sinds de lancering in april 2013. Hiervoor beloont de ontwikkelaar elke speler met 30.000 Power Credits.

  Winnaars VGX Awards bekendgemaakt

  De winnaars van de jaarlijkse VGX (voorheen Video Game Awards) zijn afgelopen weekend gepresenteerd. Het evenement werd in de nacht van 7 op 8 december gehouden onder leiding van presentatoren Geoff Keighley en Joel McHale (bekend als Jeff van de tv-serie Community).

  Spike VGX nominaties bekend

  Het Amerikaanse netwerk SpikeTV heeft de nominaties van de Spike VGX - voorheen VGA's (Video Game Awards) - bekendgemaakt. In totaal krijgen de betreffende, in 2013 verschenen games een nominatie binnen 21 categorie├źn, uiteenlopend van 'Game van het jaar' tot 'Beste stemactrice'. De drie succesvolste genomineerden zijn voor Grand Theft Auto V (negen keer), BioShock Infinite (acht keer) en Tomb Raider (vijf keer).

  Injustice: Gods Among Us ook naar next-gen?

  Nadat gisteren al geluiden naar buiten kwamen over een PlayStation Vita-versie van Injustice: Gods Among Us, wordt er vandaag ook beweerd dat de game naar de next-gen consoles zal komen.

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.