Injustice 2 Nieuws

  Amazon Prime Day deals voor het eerst in Nederland

  De Amazon Prime Day deals zijn van start gegaan en dat brengt flink wat aanbiedingen met zich mee. Het is de eerste keer dat er in Nederland een Amazon Prime Day is. Het betekent flinke kortingen voor Amazon Prime leden op onder andere games en hardware

  PlayStation Store sale is terug met dubbele korting

  Je hebt wel eens dat je een product ziet en denkt: ''Hè, zat er nog maar net wat extra korting op.'' Dit moment is met de PlayStation Store sale zo goed als verleden tijd, want het bekende fenomeen van de dubbele kortingen keert weer terug in de online winkel!

  Injustice 2 Legendary Edition release is vandaag!

  De Injustice 2 Legendary Edition release is vandaag. Deze versie van de game bevat alle DLC content die is uitgebracht en voegt een aantal nieuwe elementen toe. Bekijk de launch trailer bovenaan de pagina.

  Injustice 2 Legendary Edition onthuld door NetherRealm Studios

  Er komt een Injustice 2 Legendary Edition aan. Deze speciale editie is onthuld door NetherRealm Studios en zal vanaf 29 maart beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Injustice 2 Ninja Turtles trailer onthuld met eerste gameplay

  De eerste Injustice 2 Ninja Turtles trailer is onthuld. De Teenage Mutant Ninja Turtles zijn de laatste DLC personages die tot op heden zijn aangekondigd voor de game. Bekijk hierboven de eerste beelden van de vier schildpadden!

  Nieuwe Injustice 2 update voegt tovenares toe aan game

  Goed nieuws voor Injustice 2 spelers die reeds de Ultimate Edition, de Ultimate Pack of the Fighter Pack 3 hebben gekocht. Zij krijgen morgen namelijk toegang tot de nieuwe Enchantress die met de nieuwe Injustice 2 update naar het spel komt!

  Xbox Deals with Gold - Shadow Warrior en Elite Dangerous

  Het is dinsdag en dat betekent dus weer een nieuwe lijst met Xbox Deals with Gold games. Deze week heeft Microsoft onder andere Shadow Warrior en Elite Dangerous voor je in de aanbieding.

  Injustice 2 gratis te spelen op PS4 en Xbox One

  Houd je van vechtgames en heb je een PS4 of Xbox One, dan ben je vast blij om te horen dat de komende dagen Injustice 2 gratis te spelen is op die consoles. De op DC geïnspireerde game van NetherRealms is van 14 tot 18 december te downloaden.

  Injustice 2 Atom trailer uitgebracht door NetherRealm Studios

  De eerste Injustice 2 Atom trailer is uitgebracht. Neem een kijkje hoe de kleine held te werk gaat om zijn tegenstander aan te pakken! Bekijk de gameplay van Atom bovenaan de pagina.

  Injustice 2 update voegt nieuwe Legendary Multiverse Portals toe!

  Er is een nieuwe Injustice 2 update uitgebracht. Hierin worden bepaalde bugs van personages aangepast en ook nieuwe Legendary Multiverse Portals worden toegevoegd.

  Xbox Deals with Gold - Middle Earth Shadow of War en Injustice 2

  Deze week staat vooral in het teken van Black Friday. Zo heeft Microsoft in een eerder stadium al de deals daarvan aangekondigd, maar dat betekent niet dat de wekelijkse Xbox Deals with Gold achterwege gelaten worden. De nieuwe zijn nu bekend.

  Nieuwe Injustice 2 gear gebaseerd op Justice League onthuld

  Er is nieuwe Injustice 2 gear verkrijgbaar. Het gaat om gear gebaseerd op de nieuwe film Justice League. Zowel de console versie als de mobiele versie kunnen met nieuwe gear aan de slag.

  Teenage Mutant Ninja Turtles DLC komt naar Injustice 2

  Vechtgame Injustice 2 krijgt nieuwe content. En wat blijkt? We kunnen binnenkort aan de slag met een Teenage Mutant Ninja Turtles DLC.

  Injustice 2 PC release bekend en beta gestart

  Warner Bros en DC Entertainment hebben de Injustice 2 PC releasedatum bekendgemaakt. Ook is bekend dat de open beta vandaag is gestart.

  Injustice 2 PC beta uitgesteld naar onbekende datum

  De Injustice 2 PC beta, die vandaag op 25 oktober van start moest gaan, is uitgesteld. Dit is bekendgemaakt via het Twitteraccount van Injustice.

  Injustice 2 PC release aangekondigd door Warner Bros!

  Er is een Injustice 2 PC release aangekondigd! De bekende vechtgame zal nog dit jaar verschijnen op PC. Een exacte releasedatum is alleen nog niet gegeven.

  Injustice 2 character Atom onthuld in trailer

  De DC-held Atom komt naar Injustice 2 als DLC personage. Dat blijkt uit een nieuwe trailer die Warner Bros. vrijgaf tijdens de Machinima Chasing the Cup finale, een internationaal toernooi van de game. De Injustice 2 character Atom zal ‘snel’ beschikbaar zijn, maar een exacte datum is er niet.

  Nieuwe Injustice 2 trailer toont Raiden als speelbaar personage

  De superhelden game Injustice 2 is al een tijdje uit, maar dat weerhoudt studio NetherRealm er niet van om nieuwe speelbare personages aan het spel toe te voegen. In de nieuwe Injustice 2 trailer wordt de komst van Raiden aangekondigd voor later dit jaar.

  Injustice 2 Fighter Pack 2 voegt drie nieuwe fighters toe

  Het Injustice 2 Fighter Pack 2 voegt drie nieuwe fighters toe aan de game. Het gaat hierbij om de Black Manta, Raiden en Hellboy. Dit trio wordt in de aankomende maanden als DLC uitgebracht.

  Injustice 2 Sub Zero release bekendgemaakt

  De Injustice 2 Sub Zero release is bekendgemaakt. Ben je in het bezit van de Ultimate Edition of Fighter Pack 1, dan kan jij nu aan de slag met het bekende Mortal Kombat personage. Sub-Zero zal vanaf 18 juli ook los verkrijgbaar zijn voor €5,99.

  Injustice 2 patch lost de nodige problemen op

  De nieuwste Injustice 2 patch lost verschillende problemen op verdeeld over meerdere gamemodi. Door de patch moet de game veel meer gebalanceerd zijn. Het spel kwam op 18 mei van dit jaar uit.

  Nieuwe Injustice 2 Sub Zero trailer uitgebracht

  Er is een nieuwe Injustice 2 Sub Zero trailer uitgebracht. Dit welbekende Mortal Kombat personage zal te gast zijn in Injustice 2. Sub Zero moet ergens in juli verschijnen. Bekijk de gameplay trailer bovenaan de pagina.

  Injustice 2 Red Hood release bekendgemaakt

  De Injustice 2 Red Hood release is bekendgemaakt. Dit kondigde ontwikkelaar NetherRealm aan. Vanaf 13 juni komt het personage beschikbaar.

  Injustice 2 DLC gelekt

  Er is Injustice 2 DLC gelekt. Een nieuwe screenshot toont ons de silhouetten van de aankomende DLC personages. Laat het speculeren beginnen.

  Injustice 2 patch brengt grote verbeteringen

  De nieuwe Injustice 2 patch zorgt voor grote verbeteringen binnen de game. De lijst is enorm, dus we hebben de belangrijkste verbeteringen op een rijtje gezet.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.