Injustice 2 Artikelen

  Tips om vandaag nog te spelen: de 10 beste offline PS4 games voor 2 spelers

  Offline multiplayer lijkt de laatste jaren steeds meer op de achtergrond te verdwijnen. Het spelen met meerdere vakjes op je televisie heeft grotendeels plaatsgemaakt voor online connectiviteit. Toch zijn er nog steeds goede games voor met z'n tweeën op de bank. In deze special lees je wat de 10 beste offline PS4 games zijn.

  Vijf opmerkelijke fighting game vechters die uit een andere franchise komen

  Soms kom je op een verjaardag iemand tegen die je niet verwacht. Zo'n cool persoon die je kent van al die avonden stappen. De verjaardag wordt meteen een stuk leuker. Hetzelfde gevoel bekruipt je als er een personage uit een andere franchise in een fighting game verschijnt. Wij zetten vijf van deze opmerkelijke fighting game vechters op een rij.

  eSports 2018 jaaroverzicht - Professioneel gamen was nog nooit zo groot

  Het is voor veel kinderen tegenwoordig een droom: geld verdienen met gamen! Je had het je vijf jaar geleden misschien niet voor kunnen stellen, maar het is mogelijk. In 2018 is professioneel gamen - of eSports - groter dan ooit. Daarom hebben wij een eSports 2018 jaaroverzicht gemaakt.

  Dit zijn jullie favoriete Injustice 2 personages!

  In de afgelopen jaren zijn er heel wat vechtersbaasjes voorbij gekomen in games, maar deze Injustice 2 personages voeren de boventoon. Met hun superkrachten weten ze menig schurk het lastig te maken, maar ook de slechterikken hebben zo hun trucjes in de game.

  Wie zijn jullie favoriete Injustice 2 personages? [poll]

  Injustice 2 is al een tijdje te verkrijgen, maar met alle recent uitgekomen DLC zijn wij nog lang niet klaar met het uitdelen van rake klappen! Zo zijn onder Hellboy en Red Hood nieuwe Injustice 2 personages om mee te spelen, de poll gaat deze week dan ook over al deze personages!

  5 redenen waarom je Injustice 2 moet spelen!

  De release van de Injustice 2: Legendary Edition is vandaag en jij bepaalt met welke held je aan de slag gaat. Wordt het Batman, Superman, Wonder Woman of toch The Flash? Al deze iconische helden van DC Comics zijn aanwezig. Waarom moet je Injustice 2 spelen? Laat deze vijf redenen je overhalen om de kracht van de game te aanschouwen!

  Top 10 beste Injustice 2 personages - Van Hellboy tot de Turtles!

  Zwaardvechten met de Ninja Turtles, bliksemschichten afvuren met Raiden en naar de diepste krochten van de hel gaan met Hellboy: in Injustice 2 is inmiddels niets meer te gek. Met de Legendary Edition zijn er weer nieuwe vechters toegevoegd. Maar wat zijn de beste Injustice 2 personages? Bekijk boven elke pagina een aantal gave moves!

  Injustice 2 Legendary Edition Review - Rake Klappen!

  DC Superhelden die met elkaar op de vuist gaan. De grote vraag is natuurlijk: is Injustice 2 een waardige opvolger van Injustice Gods Among Us en weet de Legendary Edition de game naar een hoger niveau te tillen? Je leest het in onze Injustice 2 Legendary Edition review!

  Top 5 beste games voor mannen van 2017

  Het afgelopen jaar zijn er voor gamers heel wat stoere titels langsgekomen. Van racers tot horrorgames, de echte mannen met een console, handheld of PC hebben hun machogehalte goed kunnen bijtanken. Gordels om, helm op en pantser aan: hier zijn is de top vijf beste games voor mannen van 2017.

  Black Friday 2017 koop tips voor gaming - Kijken? Nee, kopen!

  Kijken, kijken, niet kopen. Dat is iets wat veel Nederlanders naar hun hoofd toe krijgen geworpen, maar met Black Friday gaan we helemaal los! Dan krijgen we het instinct van een jager die al drie dagen niet heeft gegeten en jagen we op de koopjes. Dit zijn de Black Friday 2017 koop tips voor gaming van de redactie!

  Top 10 beste Xbox One games 2017 - De eerste helft

  We zitten inmiddels alweer halverwege het jaar en we hebben al een hoop mooie games langs zien komen. Maar wat zijn eigenlijk de beste Xbox One games 2017 tot nu toe? Wij bekijken alle games die verschenen zijn voor dit platform, zowel exclusive als niet-exclusive, en zetten tien toffe titels voor je op een rijtje!

  XGN Maandoverzicht mei 2017

  De maand mei bracht ons een aantal toffe vechtgames. Ook schreven we al enkele previews voor jullie over games die nog moeten uitkomen. Mocht je nou iets gemist hebben dan kun je in het XGN Maandoverzicht mei 2017 alles terugvinden.

  Vijf Injustice 2 Personages die moeten verschijnen!

  We hebben al eerder een top 5 personages gedaan voor Injustice 2. Deze wens is uitgekomen, want alle vijf deze Injustice 2 personages zitten in de game! Nu we weten welke personages in de game zitten en de eerste DLC al is aangekondigd, is het tijd voor een nieuwe top 5.

  6 toffe Injustice 2 features - Fighting game meets RPG

  De nieuwe vechtgame uit de Injustice serie van ontwikkelaar NetherRealm Studios komt op 18 mei uit voor de PS4, Xbox One en PC. In deze special geven wij een overzicht van zes toffe Injustice 2 features, waarvan sommige voor het eerst te zien zijn.

  Game releases mei - Prey en Injustice 2

  Vorige maand was een mooie maand met Mario Kart 8 Deluxe, Persona 5 en Little Nightmares. Mei lijkt een rustige maand te worden. Toch zitten er enkele toppers bij.

  Top 5 beste Injustice 2 karakters - Deze moeten in de game komen!

  Injustice 2 lanceert in mei, maar op dit moment weten we nog niet heel veel over het complete roster. Ed Boon heeft via Twitter laten weten dat Injustice 2 een groter roster zal hebben bij launch dan zijn voorganger. Hoog tijd voor een top 5 beste Injustice 2 karakters die we graag willen zien in de game!

  Injustice 2 Roster en release - Nieuwe personages!

  De nieuwste superheldenfighter van Warner Bros en Netherrealm Studios laat nog even op zich wachten. Maar de nieuwe game was al wel speelbaar tijdens de gamescom 2016. Met genoeg informatie is dit natuurlijk een uitgelezen moment om de Injustice 2 roster en release info voor je op een rij te zetten!

  E3 2017 games - Welke games keren volgend jaar terug?

  Het is niet ongebruikelijk dat games het ene jaar op de E3 worden aangekondigd en volgend jaar terugkeren. En nu de E3 2016 net is af gelopen, wat gaan we dan voor E3 2017 games zien die we dit jaar hebben gezien? Je leest het in deze special!

  Injustice 2 Gameplay Hands-on - Kneiterharde fighter met RPG-systeem

  Injustice: Gods Among Us trakteerde ons drie jaar geleden ineens op een kneiterharde fighter met superhelden, die zich bijna kan meten met Mortal Kombat. We zijn nu aan de slag geweest met een Injustice 2 gameplay hands-on en wij zijn ook deze keer weer onder de indruk.

  Top 10 vetste E3 game advertenties 2016

  Ieder jaar tijdens de E3 proberen uitgevers de beste persconferentie neer te zetten. Maar ook op gebied van reclame proberen ze elkaar te overtreffen! Ook dit jaar zijn de meest fantastische en vernieuwende game advertenties te zien op de E3. De top 10 vetste E3 game advertenties 2016 hebben we voor je verzameld in deze special!

  Pre E3 aankondigingen - Alles wat we nu al weten

  Zoek maar een redelijk stevige stoel uit, want vanaf dit weekend ga je er waarschijnlijk uit geblazen worden. De E3 gaat dan weer van start om de gehele game-industrie te voorzien van een overvloed aan aankondigingen. Er is al een lijst aan games bekendgemaakt die aanwezig is, maar er zijn nog meer pre-E3 aankondigingen!

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.