Infestation: Survivor Stories Nieuws

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  De kortingen op PC-games blijvens ons maar om de oren vliegen en dit weekend is dat ook nog het geval. Met deze Steam Summer Sale update brengen we je weer op de hoogte van de aanbiedingen van vandaag, die van gister, de flash aanbiedingen en de aanbieding van de community.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  Het is net 19:00 geweest op deze donderdagavond dus dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe Steam Summer Sale. Wij laten je weten wat de nieuwe aanbiedingen voor vandaag zijn, die van gister, de flash aanbiedingen en de aanbieding van de community.

  The War Z krijgt nieuwe naam na ruzie over handelsmerk

  Hammerpoint Games, de ontwikkelaar van The War Z, heeft besloten de naam van de game te veranderen. Volgens een handelsmerk zou de naam van de game namelijk teveel op een ander handelsmerk lijken.

  Servers The War Z offline na database hack

  Alle servers van de open wereld zombiegame The War Z zijn offline gehaald nadat het forum en de database van het spel werden gehackt. Dit maakt uitgever OP Productions bekend.

  Controversiële game The War Z keert terug naar Steam

  Zombiegame The War Z verdween een tijdje terug van Steam omdat ze aan valse reclame deden, met informatie die niet bleek te kloppen. Nu is de game weer terug.

  Servers The War Z belegerd door hackers

  De servers van de controversiële survival MMO The War Z zijn gisteren meermaals belegerd door een groepje hackers.

  Ontwikkelaar The War Z gaat vergelijking met DayZ niet uit de weg

  The War Z, de opkomende zombietitel van ontwikkelaar Hammerpoint Games, wordt veelvuldig bekritiseerd om het feit dat het spel te veel op het DayZ van Dean Hall zou lijken.

  Gekochte items permanent te verliezen in The War Z

  Onlangs kondigden Hammerpoint Games en Arktos Entertainment het spel The War Z aan; een zombie survival MMO voor de PC.

  Zombie MMO The War Z aangekondigd

  Hammerpoint Games en Arktos Entertainment hebben bekendgemaakt dat zij een zombie survival MMO aan het maken zijn die de naam The War Z draagt.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.