inFamous 2 Nieuws

  PlayStation Now nieuwe games - Infamous 2, Twisted Metal en meer

  Sony heeft PlayStation Now nieuwe games gegeven, afgelopen zondag. De streamingdienst heeft nu vijf nieuwkomers in zijn catalogus: Infamous 2, Twisted Metal, R-Type Dimensions, Alone in the Dark: Inferno en Operation Flashpoint: Red River.

  PlayStation Plus abonnees krijgen deze maand wederom drie nieuwe games

  In deze periode verschijnen veel games voor PlayStation Plus leden. Eind mei kregen abonnees al de nodige games en volgende woensdag doet Sony er nog een schepje bovenop.

  Nieuwe Halloween-aanbiedingen in PlayStation Store

  Net als vele anderen maakt Sony ook gebruik van de aankomende feestdag Halloween om er een aantal aanbiedingen uit te gooien. Onder andere inFamous valt ten prooi aan de kortingen.

  InFamous ontwikkelaar werkt aan een nog onbekende grote game voor PS3

  Ontwikkelaar Sucker Punch werkt aan een nieuw project voor PlayStation 3. Het gaat hier hoogstwaarschijnlijk om een exclusief project, dat een grote titel moet gaan worden.

  inFamous 2 demo nu te downloaden

  Wil je vast een voorproefje van inFamous 2? Haast je dan naar de PlayStation Store want daar is de nieuwe demo te downloaden voor alle gegadigden.

  inFamous 2 bereikt gouden status

  inFamous 2, het vervolg op het geweldige inFamous, heeft de gouden status bereikt, dat meldt het Playstation Blog. Dat betekent dat de game af is en in productie gaat.

  inFamous 2 demo binnen enkele weken

  Ontwikkelaar Sucker Punch heeft bevestigd dat er een demo zal verschijnen van inFamous 2. Een voorproefje van het spel heeft de ontwikkelaar "zeker op de planning" staan.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.