inFamous 2 Artikelen

  10 PlayStation sequels die de PS5 next-gen kunnen laten winnen

  Hoewel we nog maar weinig weten over de daadwerkelijke release van de PlayStation 5 kunnen we al wel flink speculeren over welke games Sony uit moet brengen. Specifiek hebben we het over PlayStation sequels die ervoor kunnen zorgen dat Sony de volgende generatie wint. Het Japanse bedrijf staat nu aan de top en met deze PlayStation sequels kan de PS5 ook next-gen winnen!

  Top 10 beste Sony franchises - Welke is de beste?

  Naast Microsoft heeft Sony natuurlijk ook een eigen collectie franchises waar het bedrijf op draait. Hierbij een top 10 beste Sony franchises.

  inFamous - Het verhaal van Cole MacGrath

  Deze maand komt inFamous: Second Son uit voor de PlayStation 4. In het derde deel van de franchise spelen we met een nieuw hoofdpersoon in een nieuwe setting. Als dit het eerste deel in de serie is dat je speelt, zul je je wel afvragen waarom de wereld van Second Son is zoals zij is. Wij hebben voor het gemak het verhaal tot nu toe voor je samengevat zodat je helemaal op de hoogte bent van de gebeurtenissen die voor de game plaatsvonden.

  Waar kennen we ontwikkelaar Sucker Punch van?

  Al vanaf het prille begin van de Infamous-franchise zijn ze erbij: game-ontwikkelaar Sucker Punch Productions. Maar naast de bekende PlayStation-titels heeft de ontwikkelaar nog veel meer pareltjes in haar repertoire. XGN duikt in het verleden van de studio met de interessante naam.

  inFamous 2 Review

  Iedereen zal Cole MacGrath onderhand wel kennen. inFamous was in 2009 een groot succes en dat was ook helemaal verdiend. Om de ‘Electric Man’ nog een keer te eren werd inFamous ook gratis tot beschikking gesteld in het ’Welkom Terug’-pakketje van Sony. Deze maand bracht Sony het vervolg op deze geweldige game uit en of deze game net zo goed is als zijn voorganger lees je in deze recensie.

  inFamous 2 Preview

  Vorig jaar deed ontwikkelaar Sucker Punch iedereen verbazen met inFamous, een game waarin je een superheld speelde die geen superheld wilde zijn. Sony kondigde onlangs aan dat er een tweede deel komt, maar wordt deze game net zo leuk?

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.