Immortals Fenyx Rising

  Uitgebracht voor Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Google Stadia & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Ubisoft Quebec en uitgegeven door Ubisoft

  Immortals Fenyx Rising Artikelen

  Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 10)

  De week zit er weer op! Terwijl er een 'storm' over ons land heentrok vermaakten wij ons weer lekker binnen met de nieuwste games, films en series. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  De beste PC aanbiedingen van deze week per winkel!

  Wij zetten hier de beste PC aanbiedingen op een rijtje. Het aantal ontwikkelaars dat een eigen online winkel krijgt lijkt soms met de dag toe te nemen, dus daarom vatten we hier de aanbiedingen op Steam, Epic Games, Ubisoft en meer samen.

  Tip: Deze PS5 demo's zijn de moeite waard

  Als je een PS5 hebt weten te bemachtigen ben je misschien een beetje huiverig om nieuwe games aan te schaffen. Gelukkig zijn er in de PlayStation Store een paar toffe demo's te vinden die de moeite waard zijn om even te downloaden.

  Top 10 beste Xbox Series X games

  De Xbox Series X ligt al een tijdje in de schappen en staat intussen te schitteren in menig kamer. Microsoft heeft de nieuwe generatie misschien wel zonder een echte line-up ingeluid, maar inmiddels zijn er toch wel wat toppers op het platform te vinden. Wij brengen je de top 10 beste Xbox Series X games.

  De meest vrolijke PS5 games om de winterdepressie tegen te gaan

  Het heeft even geduurd, maar de winter is nu echt gearriveerd in Nederland. Dat komt bij velen helaas ook gepaard met een fikse winterdepressie. Wil je die tegen gaan, lees dan snel verder, want wij hebben de meest vrolijke PS5 games op een rij gezet die je goed kunnen opfleuren.

  Immortals Fenyx Rising Nieuws

  Nieuwe Immortals Fenyx Rising DLC gaat naar China

  Immortals Fenyx Rising is een enorm populaire action adventure game die het verhaal vertelt over de Griekse mythologie. De game is al een klein tijdje uit. Het is dan ook niet gek dat er uitbreidingen komen voor de game om de wereld nog een stukje uit te breiden. De Myths of the Eastern Realm is de nieuwste DLC en neemt spelers mee naar China!

  Immortals Fenyx Rising 'Blood of Zeus' missie online

  Immortals Fenyx Rising spelers opgelet! Er is namelijk vanaf vandaag een missie gebaseerd op de Netflix serie ‘Blood of Zeus’ online. Bij deze missie komt ook een karakter- en wapenpakket vrij. De missie zal ‘A tribute to family’ gaan heten en je neemt het op tegen de twee monsters Chimera en Cerberus.

  Eerste trailer Immortals Fenyx Rising getoond!

  Gisteren tijdens het grote Ubisoft Forward 2020 evenement werd er natuurlijk een hoop aangekondigd. Bij deze aankondigingen zat ook de 'nieuwe' game Immortals Fenyx Rising. De titel heeft nu haar eerste trailer gekregen na de opvallende naamsverandering.

  Gods and Monsters van Ubisoft is hernoemd en komt mogelijk in december uit

  Het is lang stil gebleven rond de nieuwe Ubisoft game Gods and Monsters, maar daar is nu verandering in gekomen. Ubisoft heeft de game hernoemd en had tijdens een nieuwe UbiForward meer informatie willen geven. Kokatu is ze echter voor.

  Vijf AAA-games onderweg vanuit Ubisoft

  Tijdens de presentatie van haar kwartaalcijfers heeft Ubisoft plannen bekendgemaakt dat er vijf AAA-titels aankomen. Alle vijf games komen volgend fiscaal jaar uit.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.