Ico & Shadow of the Colossus: Classics HD Nieuws

  PlayStation Plus abonnees krijgen deze maand wederom drie nieuwe games

  In deze periode verschijnen veel games voor PlayStation Plus leden. Eind mei kregen abonnees al de nodige games en volgende woensdag doet Sony er nog een schepje bovenop.

  Sony lanceert 'Knights and Witches' actie op PSN

  De Europese PlayStation Store heeft nu tijdelijk games in de aanbieding die horen bij de 'Knights and Witches' promotie actie.

  Remote Play vanaf gisteren beschikbaar voor Ico, God of War 1 en 2 en Shadow of the Colossus

  In juni maakte Sony bekend dat Ico, God of War 1 en 2 en Shadow of the Colossus worden toegevoegd aan de nieuwe Remote Play functie.

  Ico HD binnenkort op Vita speelbaar

  Niet al te lang geleden konden we al aan de slag met een opgepoetste versie van Ico op de PlayStation 3. Inmiddels is bekend dat Ico ook naar de PlayStation Vita wordt gebracht.

  Remote Play voor Ico, God of War HD en Shadow of the Colossus

  Sony maakt zich klaar om vier nieuwe titels te voorzien van de Remote Play functionaliteit. Het gaat hier om de HD-remakes van Ico, God of War 1 en 2 en Shadow of the Colossus.

  Verfilming Shadow of the Colossus in de pijplijn

  Sony werkt aan een film die gebaseerd is op de PlayStation 2-game Shadow of the Colossus. Het gaat om een live actie-film en er wordt momenteel gezocht naar een scriptschrijver.

  Vijf nieuwe games deze week beschikbaar op PSN

  Sony heeft aangekondigd dat Crysis 2, ICO & Shadow of the Colossus: Classics HD en de twee Tom Clancy games Rainbow Six Vegas en Splinter Cell: Double Agent deze week beschikbaar zullen zijn op de PlayStation Store.

  Europese releasedatum bekend voor Ico and Shadow of the Colussus: The Collection

  Na eerder dit jaar uitgesteld te zijn was het niet meer zeker wanneer we Ico and Shadow of the Colussus: The Collection mochten verwachten. Daar is nu verandering in gekomen.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.