Ico & Shadow of the Colossus: Classics HD

  Uitgebracht voor PlayStation 3

  Genres: Actie, avontuur & platformer

  Gemaakt door Team Ico en uitgegeven door Team Ico

  8.5

  Ico & Shadow of the Colossus: Classics HD Artikelen

  10 beste PlayStation Now games die je móét spelen

  Sony trekt de stekker uit PlayStation Now voor de PlayStation 3, Vita, tv's en blu-rayspelers. Je hebt nog een paar maanden om de service te gebruiken op die platformen. Wij zetten tien PlayStation Now games op een rij die je absoluut gespeeld moet hebben.

  10 PS2 games die een remake moeten krijgen

  Shadow of the Colossus is sinds kort uit als remake op de PlayStation 4. De game zag in 2005 oorspronkelijk het levenslicht op de PlayStation 2. Welke PS2 games zien we nog meer graag terugkeren in een nieuw jasje op de huidige generatie consoles? Je leest het in deze special!

  ICO & Shadow of the Colossus: Classics HD Review

  Hoppa, nog een collectie! Na de collectie van God of War: Origins Collection is het tijd voor een andere collectie; een collectie die in de ogen van vele liefhebbers van het action-adventure genre een geschenk uit de hemel is: namelijk ICO & Shadow of the Colossus: Classics HD. Twee prachtige games voor de prijs van één. Kan het nog mooier?

  Ico & Shadow of the Colossus: Classics HD Nieuws

  PlayStation Plus abonnees krijgen deze maand wederom drie nieuwe games

  In deze periode verschijnen veel games voor PlayStation Plus leden. Eind mei kregen abonnees al de nodige games en volgende woensdag doet Sony er nog een schepje bovenop.

  Sony lanceert 'Knights and Witches' actie op PSN

  De Europese PlayStation Store heeft nu tijdelijk games in de aanbieding die horen bij de 'Knights and Witches' promotie actie.

  Remote Play vanaf gisteren beschikbaar voor Ico, God of War 1 en 2 en Shadow of the Colossus

  In juni maakte Sony bekend dat Ico, God of War 1 en 2 en Shadow of the Colossus worden toegevoegd aan de nieuwe Remote Play functie.

  Ico HD binnenkort op Vita speelbaar

  Niet al te lang geleden konden we al aan de slag met een opgepoetste versie van Ico op de PlayStation 3. Inmiddels is bekend dat Ico ook naar de PlayStation Vita wordt gebracht.

  Remote Play voor Ico, God of War HD en Shadow of the Colossus

  Sony maakt zich klaar om vier nieuwe titels te voorzien van de Remote Play functionaliteit. Het gaat hier om de HD-remakes van Ico, God of War 1 en 2 en Shadow of the Colossus.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.