I Am Setsuna

  Uitgebracht voor PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Role-playing

  Gemaakt door Tokyo RPG Factory en uitgegeven door Square Enix

  7.5

  I Am Setsuna Artikelen

  I Am Setsuna Review - Topper in handheldmodus

  I Am Setsuna vertelt het verhaal van een jonge vrouw die gedoemd is om te sterven. Het is één van de launchtitels voor Nintendo's nieuwste console en in deze I Am Setsuna review lees je dat de game vooral in de handheldmodus prachtig tot zijn recht komt.

  Alle Nintendo Switch launch games op een rij!

  De Nintendo Switch laat niet lang meer op zich wachten. De nieuwe console van Nintendo ligt sinds vandaag in de winkels. Ook komen er negen Nintendo Switch launch games uit. We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  Nintendo Switch Launch Games - Deze krijg je op launch (en daarna)

  Het is bijna zo ver. De Nintendo Switch komt op 3 maart uit en brengt gloednieuwe games naar de nieuwe console van Nintendo. Welke games kunnen we verwachten? Wij zetten in een overzicht alle Nintendo Switch launch games waar je in de toekomst mee aan de slag kunt gaan!

  I Am Setsuna Review - Doet niet alles even goed

  Square Enix heeft speciaal voor klassieke JRPG’s een studio opgericht: Tokyo RPG Factory. Deze studio levert nu de eerste game af in de vorm van I am Setsuna. Is deze game gelijk een schot in de roos of moet de Tokyo RPG Factory nog even op gang komen? Lees het in de I Am Setsuna Review!

  I Am Setsuna Nieuws

  Nintendo eshop deals bevatten vele Ubisoft games

  Er zijn flink wat Nintendo eShop deals te vinden met vele Ubisoft games. Koopjesjagers opgelet dus, want deze wil je niet aan je voorbij laten gaan. Naast Ubisoft geeft Square Enix namelijk ook een scala aan titels een mooie korting.

  Nintendo Switch hoesje getwitterd vanuit Japan

  In Japan lijken er al fysieke exemplaren te liggen van Nintendo Switch games, of in ieder geval de hoesjes van de game. Vanuit Japan zijn er foto's getwitterd van een Nintendo Switch hoesje.

  I Am Setsuna wordt een Nintendo Switch launch game

  Ontwikkelaar Square Enix heeft I Am Setsuna officieel aangekondigd als Nintendo Switch launch game. De game was eerder al aangekondigd, maar nu heeft I Am Setsuna dus een releasedatum. De game komt op 3 maart 2017 uit.

  I am Setsuna PS4 en PC versies verkrijgbaar als digitale download

  Tokyo RPG Factory en Square Enix hebben via een persbericht laten weten dat de I am Setsuna PS4- en PC-versies nu als digitale download beschikbaar zijn in Europa.

  I Am Setsuna release voor het Westen bekend

  I Am Setsuna is een RPG uit Japan en is daar vanaf 18 februari dit jaar al verkrijgbaar. Square Enix, het moederbedrijf van ontwikkelaar Tokyo RPG Factory heeft nu de I Am Setsuna release voor het Westen aangekondigd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.