I Am Alive

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Ubisoft & Darkworks en uitgegeven door Ubisoft & Darkworks

  9

  I Am Alive Artikelen

  Xbox Live Deals with Gold: Child of Light en I Am Alive

  In de Xbox Live Deals with Gold van deze week vinden we games die hoge ogen gooien en games die een van de laagste cijfers op XGN ooit kregen. Een ding hebben ze gemeen: ze zijn allemaal zacht geprijsd.

  Xbox Deals of the Week: Assassin's Creed en Castlevania

  Misschien heb jij Plants vs. Zombies: Garden Warfare gekocht en ben je daarom lid geworden van Xbox Live Gold, of wellicht ben jij al jaren Live Gold’er. Tot welke categorie je ook behoort, deze aanbiedingen zijn voor jou.

  PlayStation Store Update - I Am Alive en Ridge Racer

  Zet je PlayStation 3 en PlayStation Vita maar alvast aan want het is weer woensdag. Dat betekent dat er weer allerlei nieuwe games en demo's in de PlayStation Store staan, die wij hier kort zullen bespreken.

  Wekelijkse Xbox Live Update - I Am Alive en Tiger Woods

  De finale van de Xbox Live House Party is deze week tot een hoogtepunt gekomen met I Am Alive. Helaas heeft dat tot gevolg dat er verder weinig is gebeurd op Xbox Live.

  I Am Alive Review

  Als onderdeel van de Xbox Live Arcade House Party van Microsoft verschijnt morgen I Am Alive. De titel zegt het al, je bent nog in leven en je moet blijven leven. Dat je nog leeft is eigenlijk al een wonder op zich. Veel mensen hebben namelijk de apocalyps van aardbevingen, zandstormen, en dergelijke niet overleefd of zijn gevlucht naar veilige grond. I Am Alive, maar hoelang nog?

  I Am Alive Nieuws

  Gratis Games With Gold voor oktober bekend gemaakt

  De lijst met gratis Games With Gold van de maand oktober is bekendgemaakt door Microsoft.

  Actie en avontuur in nieuwe Xbox Deal of the Week

  Er is weer een nieuwe Deal of the Week. Deze keer staan er flink wat actie en avonturistische spellen in de spotlight. Denk bijvoorbeeld aan I am Alive en Gotham City Imposters.

  I am Alive is nieuwe Deal of the Week

  Deze week is I am Alive in de aanbieding op de Xbox 360. Voor 800 Microsoft Points behoort de game tot de nieuwe Deal of the Week. Verder is ook content voor de laatste Tiger Woods in de aanbieding.

  PC-versie I Am Alive komt eerder uit

  PC-gamers die met smart zitten te wachten op de survival-horror game I Am Alive, kunnen zich wat minder geduld veroorloven. Ubisoft's titel zou oorspronkelijk op 13 september dit jaar uitkomen, maar nu kun je je vandaag al verliezen in een nieuwe post-apocalyptische wereld.

  I Am Alive verschijnt in september op PC

  Op 13 september komt de survival horror game I Am Alive uit op de PC. De game van Ubisoft verscheen in maart al op de Xbox 360, terwijl in april de PlayStation 3 aan de beurt was.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.