Hyrule Warriors Legends

  Uitgebracht voor

  Genres: Actie & vechten

  Gemaakt door Team Ninja & Omega Force en uitgegeven door Nintendo

  7.5

  Hyrule Warriors Legends Artikelen

  Top 10 beste 3DS budget games van dit moment

  Waar je eerder al kon lezen over budget games voor de PlayStation 4, Xbox One, PC en Switch, is het nu de beurt aan de Nintendo 3DS om aandacht te krijgen. Want ook op Nintendo’s populaire handheld zijn er genoeg goede, goedkope games te vinden. Daarom stellen wij de top 10 beste 3DS budget games voor je samen.

  Top 10 beste koningen in games - Op staatsbezoek met Willem

  Het is weer Koningsdag en van oudsher brengt op deze nationale feestdag de koning een bezoek aan één of meerdere gemeenten. Maar wat als de koning eens op bezoek zou gaan bij de beste koningen in games. Wij hebben maar liefst 10 aanbevelingen klaarstaan.

  Hyrule Warriors Legends - Een overzicht van de DLC

  Terwijl Hyrule Warriors Legends al vol met verschillende content zit, komt er toch nog een lading DLC aan. In dit artikel vind je een overzicht van de DLC.

  Hyrule Warriors Legends personages op een rij

  Hyrule Warriors Legends bevat ontzettend veel personages. Veel personages keren terug uit de Wii U versie, maar ook enkele nieuwe personages zullen hun opwachting maken. Hier lees je alles over de Hyrule Warriors Legends personages en waar ze vandaan komen.

  WIN - New Nintendo 3DS XL Hyrule Edition prijsvraag

  Hyrule Warriors Legends is vanaf morgen verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS. Wil jij graag met deze game aan de slag? Dan heb je geluk: wij geven namelijk een New Nintendo 3DS XL Hyrule Edition met Hyrule Warriors Legends weg! Check hieronder snel hoe je mee kan doen aan deze geweldige New Nintendo 3DS XL Hyrule Edition prijsvraag.

  Hyrule Warriors Legends Nieuws

  Hyrule Warriors season pass release is 24 maart

  De game zelf moet nog uitkomen, maar de Hyrule Warriors season pass release is alvast bekend. Voor de mensen die er zeker willen zijn dat ze de DLC voor de game als eerste in huis hebben komt de season pass op 24 maart.

  The Legend of Zelda Linkle mogelijk ook in toekomstige games

  Het The Legend of Zelda Linkle karakter komt mogelijk terug in toekomstige games van de Zelda franchise. Het karakter maakt haar debut in de Hyrule Warriors Legends game die volgend jaar uitkomt voor de 3DS.

  Vrouwelijke Link aangekondigd tijdens Nintendo Direct uitzending

  Nintendo heeft voor het eerst in de geschiedenis van Zelda een vrouwelijke versie van het hoofdpersonage Link laten zien. Deze vrouwelijke Link, genaamd Linkle zit als speelbaar karakter in de 3DS versie van de Hyrule Warriors Legends game.

  Skull Kid naar Hyrule Warriors Legends

  Skull Kid gaat speelbaar zijn in Hyrule Warriors: Legends voor 3DS. Dit is goed nieuws voor Zelda fans, want Skull Kid was één van de laatste personages die veel mensen graag wilde zien.

  Nieuwe trailer Hyrule Warriors Legends vertoont meer Wind Waker

  Tijdens de Tokyo Game Show is er een nieuwe trailer voor Hyrule Warriors: Legends vertoond. De hack & slash game kwam vorig jaar nog uit voor de Wii U, maar komt nu ook voor de 3DS uit met een hoop toevoegingen gebaseerd op The Wind Waker.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.