Hyrule Warriors: Definitive Edition

  Uitgebracht voor Switch

  Genres: Actie

  Gemaakt door Team Ninja & Omega Force en uitgegeven door Nintendo

  8

  Hyrule Warriors: Definitive Edition Artikelen

  Beste co-op games uit 2018 - Samen gamen is veel leuker

  Er zijn voldoende toffe games dit jaar uitgekomen. Veel van die games geven een gave single player ervaring. Maar de leukste games zijn toch die games die je samen kunt spelen. Dit zijn de beste co-op games uit 2018 om samen van te genieten.

  Top 5 beste Nintendo Switch Black Friday deals 2018 - Feest vol fysieke versies

  Dit zijn de beste Nintendo Switch Black Friday deals in 2018. Mamma mia wat zijn er veel kortingen op het moment, maar dat is ook te begrijpen. De dagen van scherpe prijzen zijn aangebroken en dat geldt ook voor vele fysieke Nintendo games.

  Hyrule Warriors Definitive Edition Review - Driemaal is Scheepsrecht

  Na een uitgave op de Wii U en 3DS ziet Hyrule Warriors nu ook het licht op de succesvolle Nintendo Switch. Maar is deze Dynasty Warriors Zelda spin-off de moeite waard om (nogmaals) te spelen? Je leest het in onze Hyrule Warriors Definitive Edition review!

  5 redenen om uit te kijken naar de Hyrule Warriors Switch release

  Met groot geweld hak je los op de levenloze vijanden van Hyrule Warriors. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Je voelt even hoe het is om in de huid van een duivels personage te schuilen. Met de knoppen laat je Ganondorf nog even flink meppen en dan realiseer je dat de Hyrule Warriors Switch release eraan komt!

  Hyrule Warriors Definitive Edition Preview - De definitieve ervaring

  Hyrule Warriors Definitive Edition is alweer de derde uitgave van deze Dynasty Warriors Zelda cross-over. Het spel combineert de klassieke hack 'n slash gameplay van Dynasty Warriors met de charme van The Legend of Zelda. Klinkt dit als iets wat jij wilt spelen? Je leest het in onze Hyrule Warriors Definitive Edition preview!

  Hyrule Warriors: Definitive Edition Nieuws

  Nieuwe Hyrule Warriors Definitive Edition trailer uitgebracht

  Op het Japanse YouTube kanaal van Koei Temco is een nieuwe Hyrule Warriors Definitive Edition trailer verschenen. Het spel komt dit jaar uit voor de Nintendo Switch.

  Hyrule Warriors Definitive Edition release voor Switch aangekondigd 

  Zelda en vrienden keren terug op de Nintendo Switch in een nieuwe versie van Hyrule Warriors. De Hyrule Warriors Definitive Edition release is in een Nintendo Direct video op YouTube aangekondigd. De game staat gepland voor komende lente.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.