Hyrule Warriors: Age of Calamity

  Uitgebracht voor Switch

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Koei Tecmo & Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  7.5

  Hyrule Warriors: Age of Calamity Artikelen

  Hyrule Warriors: Age of Calamity Review - Geslaagde strijd, maar niet zonder slag of stoot

  Wie The Legend of Zelda: Breath of the Wild heeft gespeeld weet dat aan het begin van dat spel Link wakker wordt met een flinke kater. Dit komt niet door de drank, maar omdat hij wakker wordt in een compleet verwoest en verwilderd Hyrule, nadat hij de voorgaande strijd met Ganon velor. Hoe heeft dat zo kunnen escaleren? Je leest het in onze Hyrule Warriors: Age of Calamity review.

  Hyrule Warriors: Age of Calamity vertelt eindelijk het verhaal van Breath of the Wild

  Terwijl Sony en Microsoft dit najaar elkaar opnieuw de next gen console oorlog verklaren, barst er op de Nintendo Switch een hele andere oorlog los; de strijd van Age of Calamity over de toekomst van het Hyrule van Breath of the Wild. Je leest er alles over in onze Hyrule Warriors: Age of Calamity preview.

  Game releases november 2020 - Next-gen wordt gewoon

  November is normaal gesproken al een goede maand voor games, maar november 2020 gaat de boeken in als de maand dat een nieuwe console generatie begon. De PlayStation 5 en Xbox Series X/S liggen binnenkort in de winkel. Maar wat is hardware zonder software? Wat zijn de game releases voor de komende maand?

  Hyrule Warriors: Age of Calamity Nieuws

  Hyrule Warriors: Age of Calamity trailer en gameplay getoond

  Tijdens de Tokyo Game Show hebben Nintendo en Koei Tecmo dit weekend nieuwe beelden van Hyrule Warriors: Age of Calamity getoond. De game is een prequel voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Naast een nieuwe trailer is ook de eerste gameplay onthuld.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.