Hyrule Warriors

  Uitgebracht voor Wii U

  Genres: Actie

  Gemaakt door Team Ninja & Omega Force en uitgegeven door Nintendo

  6.5

  Hyrule Warriors Artikelen

  Column: Age of Calamity is de eerste Zelda spin-off waar ik om geef

  In het dagelijks leven maak ik geen geheim van mijn voorliefde voor The Legend of Zelda. Je verwacht dan misschien dat ik alles speel wat met de franchise te maken heeft, maar in werkelijkheid is Hyrule Warriors: Age of Calamity de eerste spin-off waar ik om geef. Het is namelijk de eerste spin-off met de belofte van een boeiend verhaal.

  Top 5 mash ups in games - Nintendo doet goede zaken

  Met Pokkén Tournament om de hoek, de game die de wereld van Pokémon combineert met de gameplay van Tekken, leek het ons een goed idee om even een lijstje te maken met Game mashups. Oftewel titels die ineens in een ander genre terecht komen. We zetten de top 5 mash ups voor je op een rijtje.

  20 video game franchises die nooit meer weg gaan

  Als het niet kapot is, hoef je het ook niet te maken toch? In de geschiedenis van gaming hebben we veel series zien komen en gaan, maar deze franchises zijn zó hardnekking dat ze ons nooit meer zullen verlaten. Dit zijn 20 video game franchises die nooit meer weg gaan!

  Uitslag: WIN de Hyrule Warriors Limited Edition

  Gaat jouw hart sneller kloppen van The Legend of Zelda? Snak jij naar een nieuwe game voor je Wii U? Heb jij meegedaan aan de Hyrule Warriors Limited Edition van vorige week? Lees dan gauw verder, want vandaag maken we de uitslag bekend!

  Prijsvraag: Hyrule Warriors Limited Edition

  Gaat jouw hart sneller kloppen van The Legend of Zelda? Snak jij naar een nieuwe game voor je Wii U? En ben je toevallig ook fan van Dynasty Warriors? Lees dan gauw verder, want XGN geeft een exemplaar van de Limited Edition van Hyrule Warriors weg! Die toffe game ligt vanaf morgen in de winkels!

  Hyrule Warriors Nieuws

  Hyrule Warriors season pass release is 24 maart

  De game zelf moet nog uitkomen, maar de Hyrule Warriors season pass release is alvast bekend. Voor de mensen die er zeker willen zijn dat ze de DLC voor de game als eerste in huis hebben komt de season pass op 24 maart.

  Nieuwe trailer Hyrule Warriors Legends vertoont meer Wind Waker

  Tijdens de Tokyo Game Show is er een nieuwe trailer voor Hyrule Warriors: Legends vertoond. De hack & slash game kwam vorig jaar nog uit voor de Wii U, maar komt nu ook voor de 3DS uit met een hoop toevoegingen gebaseerd op The Wind Waker.

  Hyrule Warriors DLC Majora's Mask details + Update 1.5.0

  Hyrule Warriors krijgt weer een nieuw DLC pakket gebaseerd op Majora's Mask. In deze Hyrule Warriors DLC gebaseerd op Majora's Mask kan je onder andere spelen als Young Link en jawel, de groene fee Tingle!

  Hyrule Warriors DLC trailer nu te zien

  We moeten nog even wachten op een officiële launch trailer in het Engels, maar voor wie niet kan wachten is hier alvast de Hyrule Warriors DLC Launch Trailer te zien in het Japans.

  Hyrule Warriors DLC voegt Twilight Princess Midna toe

  De tweede Hyrule Warriors DLC voegt een tweede versie van Midna uit The Legend Of Zelda Twilight Princess toe die op het einde van de game te zien was.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.