Human: Fall Flat

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Avontuur

  Gemaakt door No Brakes Games en uitgegeven door Curve Digital

  8

  Human: Fall Flat Artikelen

  Nintendo eShop sales - De beste aanbiedingen voor Nintendo Switch

  De Nintendo eShop biedt een groot aanbod een sales aan. Vooral voor de Nintendo Switch zijn er veel titels die sterk zijn afgeprijsd, soms voor kortingen van zelfs 50%. Lees hier de beste Nintendo eShop sales die je niet kunt laten liggen.

  PlayStation Store sales: 10 toffe co-op games op een rij!

  De PlayStation Store kent veel goede aanbiedingen op het moment. Games als Battlefield V en FIFA 19 zijn voor een korte periode te kopen met 50% korting. Wat zijn alleen leuke games die je co-op kunt spelen? Lees hier de top 10 PlayStation Store sales voor meer dan één persoon.

  Human Fall Flat Review - Een humoristische puzzelgame

  Bijna een jaar na de release van Human Fall Flat op de PC is het bijna tijd voor een release op de PlayStation 4 en Xbox One. Kan de game op de consoles genoeg interesse wekken? Lees snel onze Human Fall Flat Review om daar achter te komen!

  Human: Fall Flat Nieuws

  Human Fall Flat PS4 release bekendgemaakt

  Ontwikkelaar No Brakes Games heeft in een blog van PlayStation de Human Fall Flat PS4 release bekendgemaakt. Ook is de game vanaf vandaag beschikbaar als pre-order.

  Human Fall Flat consoleversie in de maak

  Het humoristische spel Human Fall Flat komt ook naar de consoles. Na vorig jaar al voor de PC te zijn uitgekomen, kunnen PS4 en Xbox One bezitters nu ook puzzels oplossen met de 'dronken' Bob.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.