Homefront: The Revolution

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Dambuster Studios en uitgegeven door Deep Silver

  5.0

  Homefront: The Revolution Artikelen

  Nedgame Xbox One sales - allemaal 12 euro!

  Op Nederlandse webshop Nedgame.nl worden er flinke kortingen weggegeven op de goede games. Veel van deze games kosten slechts 12 euro, haal ze voordat het te laat is. Bekijk in deze special de beste Nedgame Xbox One sales voor maar 12 euro.

  Top 10 beste PS4 sales voor mensen met een laag budget

  Een PS4 hebben is natuurlijk hartstikke leuk, maar elke keer een nieuw spel voor je PS4 kopen kan uiteindelijk heel duur uitpakken. Daarom hebben wij hier een handig lijstje voor je gemaakt met de beste PS4 sales, voor als je een leuk spel wilt, maar een beperkt budget hebt.

  Top 5 game flops 2016 - Welke voldoen niet aan de hype?

  2016 was over het algemeen een goed jaar met veel nieuwe games van hoog niveau. Helaas is er ook een aantal games die niet aan de de verwachtingen hebben voldaan en dus tegenvallen. In deze special lees je de top 5 game flops 2016!

  Homefront The Revolution Review - In verzet tegen deze game

  Philadelphia is vervallen in een repressieve politiestaat die elk protest meedogenloos in de kiem smoort. De Amerikaanse stad stelt zo weinig meer voor dat diens straatbeeld alleen nog maar wordt beheersd door Koreaanse bezetters en kapotgeschoten gebouwen. Het is de bittere werkelijkheid in de nieuwe Homefront. Benieuwd? Lees dan onze Homefront The Revolution review.

  Wallpaper Pick mei met Uncharted 4 en X-Men Apocalypse

  Het warme weer komt eraan en neemt deze maand meer dan genoeg vette games en films met zich mee. Je achtergrond kan hierbij natuurlijk niet achterblijven dus hebben we even tien toffe wallpapers voor je opgezocht. Bekijk ze hier in de Wallpaper Pick mei!

  Homefront: The Revolution Nieuws

  Homefront DLC komt binnenkort uit met PS4 Pro ondersteuning

  Dambuster Studios heeft aangekondigd dat de laatste Homefront DLC in maart uit zal kom met ook HDR ondersteuning voor de PS4 Pro.

  Bart Smit Dagaanbiedingen een week lang korting

  Bart Smit heeft een nieuwe actie. Vanaf vandaag zal er een week lang iedere dag een product met fikse korting te koop zijn. Vandaag is de MyKronoz ZeWatch de eerste van zeven Bart Smit Dagaanbiedingen.

  Xbox sale komt met nieuwe Deals with Gold

  Een nieuwe Xbox sale is gestart waarbij een verse ronde aan Deals with Gold wordt aangeboden. Lees onderstaand snel welke aanbiedingen Microsoft voor je in petto heeft.

  Homefront The Revolution feature zorgt voor dynamische revolutie

  Onderdrukkers zouden geen kans moeten krijgen om de kleinere aantallen onder de duim te houden. Ben jij een echte rebel die deze mening deelt? Pak dan met de nieuwe Homefront The Revolution feature de kans aan om een ware revolutie te starten.

  Nieuwe Homefront krijgt speciale editie met auto

  De aankomende nieuwe Homefront titel; Homefront the Revolution. Krijgt een speciale uitvoering met allerlei extraatjes. De luxe uitvoering krijgt onder andere een radiografisch bestuurbare auto en een boek met 32 pagina's aan artwork.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.