Homefront

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Kaos Studios & Digital Extremes en uitgegeven door THQ, Digital Extremes & Kaos Studios

  7

  Homefront Artikelen

  Waarom je Bulletstorm had moeten spelen

  In de vorige 'wat heb je gemist deze generatie' hadden wij het over Viking: Battle for Asgard, een brute en epische hack & slasher die het bloed in hoge mate doet vloeien. Ditmaal kijken wij naar een first-person shooter die het wat anders doet, namelijk Bulletstorm. Iedereen kan een vijand neerschieten, maar kun je dit ook in stijl? Dat is waar je voor wordt beloond in Bulletstorm.

  Homefront Review

  De hype rond Homefront werd de laatste tijd steeds groter. Het verhaal, waarin Noord-Korea Amerika probeert te veroveren, spreekt dan ook tot de verbeelding van velen. Maar kan Homefront de hype waarmaken?

  Homefront Preview

  In Homefront is Noord-Korea op hol geslagen en verlangt het naar werelddominatie. Als Amerikaanse verzetsstrijder probeer je terug te slaan om je land te heroveren. Het concept klinkt goed, maar weten THQ en Kaos Studios dit ook succesvol om te zetten naar het televisiescherm?

  Homefront Preview

  Ontwikkelaar Kaos Studios komt met een nieuwe oorlogsshooter. Wij mochten een glimp opvangen van deze titel, waarbij Noord-Korea de aanval inzet op de Verenigde Staten.

  Homefront Nieuws

  Download Homefront gratis via de Humble Store!

  Goed nieuws, want Homefront gratis in de Humble Store. Vandaag en morgen kun je de game voor niks downloaden.

  Homefront Ultimate Edition verschijnt 23 maart

  Ruim een jaar na het verschijnen van Homefront komt uitgever THQ met een Ultimate Edition. Op 23 maart vind je de game in de schappen van de retailers bij jou in de buurt.

  Homefront krijgt een Ultimate Edition

  De first-person shooter Homefront van ontwikkelaar Kaos Studios en uitgever THQ zal worden voorzien van een Ultimate Edition. Dat laat THQ zelf weten.

  Eerste DLC voor Homefront aangekondigd

  THQ's first-person shooter Homefront zal downloadbare content krijgen. Dat werd eerdere deze maand al gezegd, maar nu hebben we een naam en datum.

  THQ acht zichzelf net zo groot als Electronic Arts en Activision

  THQ ziet zichzelf tussen de 'grote jongens' Electronic Arts en Activision staan. Die twee bedrijven worden doorgaans gezien als de meest belangrijke uitgevers. THQ krijgt meestal niet diezelfde status toegeschreven, maar ziet het zelf anders.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.