Hohokum Artikelen

  Hohokum Review

  Indie-games zijn tegenwoordig big business en dat weten Sony en Microsoft nu ook. Sinds de PS4 en Xbox One proberen beide partijen zoveel mogelijk in te zetten op indie-games en daar zien we er dan ook een heleboel van op de markt komen. Hohokum (13 euro) is één van die titels en is, net zoals vele andere indie-titels die uitgebracht worden door Sony, speelbaar op de PS4, PS3 en PS Vita.

  10 redenen om een PlayStation 4 te kopen

  Nog maar een paar dagen wachten, voordat hij ook in Nederland in de winkels ligt: de PlayStation 4! De nieuwe console van Sony presteert in Noord-Amerika uitermate goed, met ruim 1 miljoen verkochte consoles in 24 uur tijd. Of het Japanse bedrijf dat ook in Europa gaat lukken, is nog even afwachten, maar voordat het zover is, geeft XGN je tien redenen waarom je een PS4 moet kopen.

  Overzicht van de Playstation 4 launch games die je wel en niet moet kopen

  Over een kleine twee weken is het al zover: de lancering van de PlayStation 4 in Nederland! Met de lancering van Sony's nieuwe consoles komen natuurlijk ook de nodige launchgames. Wij van XGN vertellen je welke games je het beste wel en niet met de PS4 kunt aanschaffen.

  De slechtste PlayStation 4 launch games

  Op 15 november lag hij in Amerika al in de winkels: de PlayStation 4 en over een kleine twee weken, 29 november om precies te zijn, kunnen ook wij in Nederland de nieuwste console van Sony in huis halen. Naast de beste launchgames zet XGN nu de PlayStation 4-launchgames op een rijtje, die je beter kunt laten liggen.

  Hohokum Nieuws

  Line-up PlayStation 4 launch games bekend

  Gisteravond heeft Sony de releasedatum voor de PS4, 29 november in Europa, bekendgemaakt. Daarnaast gaf de Japanse consolemaker ook een lijst vrij met alle games die je dit jaar nog kunt verwachten voor de PlayStation 4.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.