Hitman The Complete First Season Nieuws

  Xbox Games with Gold september 2019 bekendgemaakt

  Microsoft heeft de Xbox Games with Gold voor september 2019 bekendgemaakt. Deze maand kunnen Xbox-gamers aan de slag met Hitman: The Complete First Season en We Were Here op de Xbox One, terwijl de Xbox 360 Earth Defense Force 2025 en Tekken Tag Tournament 2 krijgt.

  PlayStation Plus games maart 2019 bekendgemaakt

  De PlayStation Plus games van maart 2019 zijn bekendgemaakt door Sony. In maart kunnen PlayStation 4-gebruikers aan de slag met Call of Duty Modern Warfare Remastered. Daar blijft het niet bij, want The Witness is ook van de partij en het thema van de maand draait dan ook om kwaliteit.

  PlayStation Plus games februari 2019 bekendgemaakt

  Sony heeft de PlayStation Plus games februari 2019 bekendgemaakt. PlayStation-gamers kunnen in februari aan de slag met For Honor en het eerste seizoen van Hitman. Het is ook de laatste keer dat PlayStation 3-gebruikers en PlayStation Vita-gamers gratis games van PlayStation Plus krijgen.

  Hitman studio koopt zichzelf vrij van Square Enix

  Hitman studio IO Interactive is sinds vandaag een indie-ontwikkelaar. De studio heeft een deal gesloten met Square Enix om op eigen voet verder te gaan.

  Hitman rechten blijven bij IO Interactive

  De Hitman rechten blijven bij IO Interactive. Dat zegt de Duitse website GameStar. IO Interactive maakt later deze week een officiële aankondiging.

  Hitman bonusmissie Landslide komt op 31 januari

  De derde Hitman bonusmissie verschijnt op 31 januari. Deze gloednieuwe missie heet 'Landslide' en speelt zich af in Sapienza. In Landslide moet jij er als Agent 47 voor zorgen dat een corrupte man van de mafia geen burgemeester gaat worden.

  Hitman The Complete First Season vanaf 31 januari verkrijgbaar

  Hitman is al jaren een van de populairste gaming franchises. Dit jaar kwam ontwikkelaar IO Interactive met een nieuw deel waarbij ze de game op een andere manier benaderen. De game werd uitgebracht in delen. Binnenkort komt de Hitman The Complete First Season versie uit.

  Hitman Episode 6 release aangekondigd door Square Enix

  Het is eindelijk zo ver. De Hitman Episode 6 release is aangekondigd. In de laatste aflevering van Hitman Season 1 vertrekt Agent 47 naar het verre oosten.

  Hitman Season 1 verhaal is slechts het begin

  Het verhaal van Hitman Season 1 is slechts het begin van een groter geheel. Dat laat IO Interactive, de ontwikkelaar van de game, weten aan Gamespot.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.