Hitman The Complete First Season

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, avontuur & shooter

  Gemaakt door IO Interactive en uitgegeven door Square Enix

  Hitman The Complete First Season Artikelen

  Xbox Games with Gold september 2019 - Wat spelen we deze maand?

  De zomervakantie ligt officieel achter ons, maar met enkele titels van de Xbox Games with Gold september 2019 wanen wij ons weer in tropische oorden, met veel zon, zee en strand. Welke vier games jij deze maand gratis kan downloaden als je Xbox Live Gold hebt, lees je hier.

  10 mooie game statues - Hebbedingetjes voor op je kamer!

  Een Ezio Assassin's Creed beeldje of een Dovahkiin borstbeeld. Je hebt game statues in alle soorten en maten. Maar wat vinden wij mooie game statues? Je leest het in dit artikel!

  Black Friday aankopen - Wat heeft de redactie gekocht?

  Black Friday zelf is inmiddels voorbij, maar sommige kortingen lopen nog door. Toch is het wat ons betreft tijd om terug te blikken. Wat voor Black Friday aankopen hebben wij gedaan? Dit is wat een aantal redactieleden heeft gekocht het afgelopend weekend!

  Top 5 game tattoos die een betekenis hebben

  Tattoos zijn er meestal voor de sier. Het is een manier om je lichaam op te leuken. Niet voor de game personages van deze 5 game tattoos, voor hen is het veel meer dan dat.

  Top 5 beste spionnen in games

  Spionnen betekenen voor een organisatie vaak het verschil tussen mission succes en mission failed. Met hun souplesse, koelbloedigheid en oog voor de missie zijn dit misschien wel de gevaarlijkste personages van een organisatie. Dit is de top 5 beste spionnen in games.

  Hitman The Complete First Season Nieuws

  Xbox Games with Gold september 2019 bekendgemaakt

  Microsoft heeft de Xbox Games with Gold voor september 2019 bekendgemaakt. Deze maand kunnen Xbox-gamers aan de slag met Hitman: The Complete First Season en We Were Here op de Xbox One, terwijl de Xbox 360 Earth Defense Force 2025 en Tekken Tag Tournament 2 krijgt.

  PlayStation Plus games maart 2019 bekendgemaakt

  De PlayStation Plus games van maart 2019 zijn bekendgemaakt door Sony. In maart kunnen PlayStation 4-gebruikers aan de slag met Call of Duty Modern Warfare Remastered. Daar blijft het niet bij, want The Witness is ook van de partij en het thema van de maand draait dan ook om kwaliteit.

  PlayStation Plus games februari 2019 bekendgemaakt

  Sony heeft de PlayStation Plus games februari 2019 bekendgemaakt. PlayStation-gamers kunnen in februari aan de slag met For Honor en het eerste seizoen van Hitman. Het is ook de laatste keer dat PlayStation 3-gebruikers en PlayStation Vita-gamers gratis games van PlayStation Plus krijgen.

  Hitman studio koopt zichzelf vrij van Square Enix

  Hitman studio IO Interactive is sinds vandaag een indie-ontwikkelaar. De studio heeft een deal gesloten met Square Enix om op eigen voet verder te gaan.

  Hitman rechten blijven bij IO Interactive

  De Hitman rechten blijven bij IO Interactive. Dat zegt de Duitse website GameStar. IO Interactive maakt later deze week een officiële aankondiging.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.