Hitman: Blood Money

  Uitgebracht voor Xbox 360 & PC

  Genres: Avontuur & stealth

  Gemaakt door IO Interactive en uitgegeven door Eidos Interactive & IO Interactive

  8.5

  Hitman: Blood Money Artikelen

  Xbox Live Games with Gold oktober - Wat spelen we deze maand?

  Zoals iedere maand brengt Microsoft ons ook in Xbox Live Games with Gold oktober weer een viertal toffe games waarmee leden met een Gold lidmaatschap aan de slag mogen. Deze maand gaan we onder andere op jacht naar gespuis in Victor Vran en koken we over in Overcooked!

  10 PS2 games die een remake moeten krijgen

  Shadow of the Colossus is sinds kort uit als remake op de PlayStation 4. De game zag in 2005 oorspronkelijk het levenslicht op de PlayStation 2. Welke PS2 games zien we nog meer graag terugkeren in een nieuw jasje op de huidige generatie consoles? Je leest het in deze special!

  Top 5 games met een kerst thema - Digitale feestdagen

  Kerst komt eraan en of je het winterse feest nu leuk vindt of niet, je kunt er niet meer omheen. Overal waar je kijkt verschijnen lampjes, ballen en bomen en de kerstsfeer heeft ook zijn weg gevonden naar de wereld van games. We hebben de vijf tofste games met een kerst thema voor jou op een rijtje gezet.

  De top 5 beste Hitman missies

  De nieuwe Hitman game is uitgesteld van december 2015 naar maart 2016 om de game nog wat op te poetsen en alle slordigheden weg te werken. Om dit tragische nieuws te verwerken hebben wij een lijstje voor je samengesteld met de top 5 beste Hitman missies.

  Saaie videogames - 8 valkuilen die vermeden moeten worden!

  In sommige gevallen kun je een game maar met één enkel woord omschrijven: saai! Er is altijd een storende factor aanwezig die ervoor zorgt dat je plezier wordt weggezogen. Je hebt totaal geen zin meer om verder te spelen, maar hoe komt dat nu precies? Wij leggen je uit wat nu precies zorgt voor saaie videogames.

  Hitman: Blood Money Nieuws

  Gratis games in oktober voor Xbox One Live Gold bezitters

  Over een paar dagen kunnen de mensen die een Xbox One Live Gold hebben genieten van vier gratis games. Hieronder hebben wij ze in een rijtje voor je gezet!

  Xbox Live deals van deze week - The Witcher 3 en Just Cause 3

  Elke week komt Microsoft met Xbox Live deals, dit zijn games die in de aanbieding zijn voor Xbox One en Xbox 360 gebruikers. Deze week is geen uitzondering. Deze week kunnen Xbox bezitters onder andere Call of Duty, Just Cause 3, Need for Speed en The Witcher 3 met hoge kortingen binnen slepen.

  Nieuwe Hitman film heet Agent 47

  Fox International Productions is bezig met een nieuwe Hitman film. De nieuwe film moet een reboot worden, en zal Agent 47 gaan heten.

  Hitman-boek in de maak

  Square Enix, uitgever van de Hitman-games, heeft aangekondigd dat er een boek in de maak is rond de serie, dat het gat tussen Hitman: Blood Money en Asbsolution moet overbruggen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.