Hitman: Absolution

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie, avontuur, stealth, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door IO Interactive en uitgegeven door Square Enix & IO Interactive

  9

  Hitman: Absolution Artikelen

  Top 10 beste backwards compatible Xbox One games

  De lijst van backwards compatible games voor de Xbox One is al vrij groot en wordt met de maand groter. In deze uitgebreide lijst zitten een aantal fantastische games, wij zetten dan ook de top 10 beste backwards compatible Xbox One games voor je op een rij!

  De top 5 beste Hitman missies

  De nieuwe Hitman game is uitgesteld van december 2015 naar maart 2016 om de game nog wat op te poetsen en alle slordigheden weg te werken. Om dit tragische nieuws te verwerken hebben wij een lijstje voor je samengesteld met de top 5 beste Hitman missies.

  Saaie videogames - 8 valkuilen die vermeden moeten worden!

  In sommige gevallen kun je een game maar met één enkel woord omschrijven: saai! Er is altijd een storende factor aanwezig die ervoor zorgt dat je plezier wordt weggezogen. Je hebt totaal geen zin meer om verder te spelen, maar hoe komt dat nu precies? Wij leggen je uit wat nu precies zorgt voor saaie videogames.

  De 5 grappigste easter eggs in games

  Easter eggs zijn al sinds de eerste consoles terug te vinden in games, van de meest bizarre die je je maar kan bedenken, tot de ronduit hilarisch gebeurtenissen. Aangezien komedie toch leuker is om te zien dan horror, hebben wij de vijf grappigste easter eggs van recente games op een rijtje gezet.

  Stem: De 10 games met de mooiste graphics

  Elk jaar komen er weer games uit waarbij onze ogen uitpuilen van de prachtige graphics. Of ze nou een goede gameplay hebben of niet, sommige games zijn gewoon een plaatje om naar te kijken. Nu met de Xbox One en PlayStation 4 zijn graphics zelfs nóg geavanceerder. Tijd om terug te kijken op de generatie die nu tot zijn eind komt. Daarom vragen wij: welke game voor de Xbox 360 of PS3 heeft volgens jou de beste graphics?

  Hitman: Absolution Nieuws

  Xbox Live deals van deze week - The Witcher 3 en Just Cause 3

  Elke week komt Microsoft met Xbox Live deals, dit zijn games die in de aanbieding zijn voor Xbox One en Xbox 360 gebruikers. Deze week is geen uitzondering. Deze week kunnen Xbox bezitters onder andere Call of Duty, Just Cause 3, Need for Speed en The Witcher 3 met hoge kortingen binnen slepen.

  Hitman Absolution Xbox One release is binnenkort

  Via de backwards compatibility functie is er binnenkort een Hitman Absolution Xbox One release. Het laatst verschenen deel kun je binnenkort spelen op je Xbox One als voorbereiding op de nieuwe Hitman die komende maand uitkomt.

  Square Enix Humble Bundle vandaag uit

  Een nieuwe Humble Bundle met daarin Square Enix spellen is sinds vandaag te downloaden. Spelers kunnen zelf bepalen hoeveel ze willen uitgeven voor de Humble Bundle. Tevens kunnen ze bepalen of een hoeveelheid van het bedrag naar goede doelen gaat, en zo ja, welke goede doelen.

  Games with Gold voor mei bekend

  Er staat twee nieuwe gratis games voor Xbox Live Gold-leden. De eerste game is Dust: An Elysian Tail en de tweede game is Saints Row: The Third. De eerstgenoemde game zal ook de game zijn die de eerste weken gratis te downloaden is.

  Games with Gold voor april bekend

  Vandaag begint er weer een nieuwe maand, de maand april, en daarmee lanceert Microsoft twee nieuwe gratis games op Xbox Live. Als je in het bezit bent van Xbox Live Gold kun je vanaf vandaag beschikken over Hitman: Absolution en Deadlight.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.