Hidden Agenda

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Avontuur & point & click

  Gemaakt door Supermassive Games en uitgegeven door Sony

  5.5

  Hidden Agenda Artikelen

  De beste PS4 games op een rijtje - Het volledige overzicht van exclusieve titels!

  Sony heeft met de PlayStation 4 een goudmijntje in handen en dat heeft deels te maken met de exclusieve games. Met de volgende generatie in het vizier is het tijd om de beste PS4 games die exclusief zijn voor het platform op een rijtje te zetten. We zetten nu niet tien, maar alle 34 voor je op een rijtje!

  Update - PlayStation Store deals onder de 10 euro - Flinke kortingen!

  De feestdagen zitten eraan te komen en de PlayStation Store viert dat met flinke kortingen op de leukste games. Ideaal als je nog een kerstcadeau voor een gameliefhebber zoekt. Wij hebben de beste PlayStation Store deals onder de 10 euro voor je op een rijtje gezet.

  Top 10 beste PS4 sales voor mensen met een laag budget

  Een PS4 hebben is natuurlijk hartstikke leuk, maar elke keer een nieuw spel voor je PS4 kopen kan uiteindelijk heel duur uitpakken. Daarom hebben wij hier een handig lijstje voor je gemaakt met de beste PS4 sales, voor als je een leuk spel wilt, maar een beperkt budget hebt.

  De 10 beste Summer Sale 2018 Game Mania tips op een rij

  Iets goedkoop op de kop tikken is altijd fantastisch en Game Mania geeft je daarom met de Summer Sale 2018 flink wat kansen. Hier zetten we de beste Summer Sale 2018 Game Mania tips op een rij. Wees voorzichtig met je geld, want straks heb je geen geld meer over.

  Hidden Agenda Review - Een spannend avontuur met gebreken

  De PlayStation PlayLink serie is deze week uitgebreid met drie nieuwe games. De game met de meeste potentie is toch wel Hidden Agenda van ontwikkelaar Supermassive Games. Of deze potentie wordt waargemaakt lees je in deze Hidden Agenda review.

  Hidden Agenda Nieuws

  Amazon Prime Day deals voor het eerst in Nederland

  De Amazon Prime Day deals zijn van start gegaan en dat brengt flink wat aanbiedingen met zich mee. Het is de eerste keer dat er in Nederland een Amazon Prime Day is. Het betekent flinke kortingen voor Amazon Prime leden op onder andere games en hardware

  Hidden Agenda release bekendgemaakt

  De Hidden Agenda release is bekendgemaakt. De game is gemaakt door de ontwikkelaars van Until Dawn: Supermassive Games. Het spel zal 25 oktober uitkomen voor de PlayStation 4.

  PlayLink release verandert telefoon in PS4 controller

  Sony heeft een nieuwe functie uit de doeken gedaan die het makkelijker maakt om samen te gamen met je vrienden. Met de PlayLink release volgende maand kun je voor een select aantal games je telefoon gebruiken als controller.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.