Hey! Pikmin

  Uitgebracht voor

  Genres: Avontuur & platformer

  Gemaakt door Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  8

  Hey! Pikmin Artikelen

  De Top 5 Beste Nintendo 3DS games van 2017

  Met de komst van de Nintendo Switch dachten velen dat het einde verhaal was voor de Nintendo 3DS, maar dit was gelukkig niet het geval! Er kwam dit jaar zelfs een gloednieuwe variant van de 3DS uit, de Nintendo 2DS XL. Maar wat was nou dit jaar de top 5 beste Nintendo 3DS games? Je leest het hier!

  Hey Pikmin Review - Pikmin zoals het hoort

  De schattige Pikmin worden weer uit de stal van Nintendo gehaald. In Hey Pikmin gaat kapitein Olimar voor het eerst op pad op de Nintendo 3DS. Dat doet hij dan ook nog eens in een sidescrolling avontuur. In deze Hey Pikmin review lees je hoe hem dat vergaat.

  Hey Pikmin Preview - Opnieuw op pad met captain Olimar

  Kapitein Olimar is weer eens gecrasht op een onbekende planeet. Het is aan jou om zijn schip te repareren en hem weer veilig op weg naar huis te krijgen. Hoe je dat doet lees je in deze Hey Pikmin preview!

  Hey! Pikmin gameplay uitgelicht [Gespeeld op Post E3 Event]

  De monstertjes die wij Pikmin noemen komen weer terug! Na jarenlang in een 3D-avontuur rond te hebben gelopen, is het nu tijd om op de Nintendo 3DS een 2D wereld onveilig te maken. De vraag is of Pikmin ook interessant is in 2D. Je leest het in deze special over de Hey! Pikmin gameplay.

  De 5 beste Nintendo 3DS exclusives van 2017

  We nemen een kijkje naar de vijf beste originele Nintendo 3DS exclusives van 2017. Dit zijn games waarvan we zeker weten dat ze nog dit jaar zullen verschijnen. De vijf games in het lijstje staan gerangschikt op releasedatum. Bekijk naar welke Nintendo 3DS exclusives wij het meeste uitkijken!

  Hey! Pikmin Nieuws

  New Nintendo 2DS XL release gepaard met drie nieuwe games

  De New Nintendo 2DS XL release zal samen gaan met drie nieuwe games. De release van twee van deze games was voorheen nog niet bekend.

  Pikmin 3DS release bekendgemaakt tijdens Nintendo Direct

  Nintendo heeft meer informatie gegeven over de aankomende Pikmin game voor de Nintendo 3DS. Zo is de Pikmin 3DS release datum bekendgemaakt en is er tevens nieuwe gameplay getoond tijdens de Nintendo Direct van vannacht.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.