Heroes of the Storm

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Massive multiplayer

  Gemaakt door Blizzard Entertainment en uitgegeven door Activision Blizzard

  9

  Heroes of the Storm Artikelen

  Blaze Heroes of the Storm Special - Lekker alles in de fik steken!

  Een van de leuke dingen aan Heroes of the Storm is dat er regelmatig nieuwe heroes aan de game worden toegevoegd. Deze keer is het de beurt aan Blaze, een sterke warrior om je mee op te voorgrond te bevinden. Lees alles wat je moet weten over deze nieuwe hero in de Blaze Heroes of the Storm Special!

  Top 10 populairste eSports games van dit moment

  Met een paar vrienden thuis via LAN-verbinding spelletjes spelen, hier is het zaadje geplant voor wat vele jaren later een miljoenenindustrie zou worden. eSports is populair, vooral onder millennials, en vormt een belangrijke tak van de gamingwereld. Maar wat zijn nou de populairste eSports games van dit moment?

  Heroes of the Storm helden - Interview met de ontwikkelaars

  Op Blizzcon 2017 hadden we de mogelijkheid om een aantal ontwikkelaars van Blizzard-titels te spreken. In een interview spraken we met Careena Kingdom, senior animator, en Matt Villers, game designer, en vroegen we naar de komende updates en nieuwe Heroes of the Storm helden.

  Beste Blizzcon 2017 Cosplay - Verkleden voor gevorderden

  Het is een terugkerend fenomeen op Blizzcon: talloze fans die verkleed gaan als hun favoriete personages uit games als World of Warcraft, Overwatch en Diablo. Wij hebben de beste cosplays opgespeurd en die kan je hier bekijken in onze Beste Blizzcon 2017 Cosplay special

  Halloween events in games - Griezels op je beeldscherm

  Wederom worden we overspoeld door Halloween events in games. Denk hierbij aan games als Overwatch, Minecraft en Call of Duty Infinite Warfare. Tijdens deze evenementen zijn games te spelen in Halloween thema’s of zijn er meer missies te spelen met betere beloningen.

  Heroes of the Storm Nieuws

  Minder Heroes of the Storm ondersteuning van Blizzard in 2019

  Blizzard Entertainment heeft in een blogpost aangegeven dat er in 2019 minder ondersteuning zal zijn voor Heroes of the Storm. Dat komt neer op minder updates, minder nieuwe heroes en het ontbreken van een aantal grote Heroes of the Storm eSports evenementen in 2019.

  Loot boxes verboden voor Blizzard games in België

  Blizzard heeft de loot boxes verboden uit Overwatch en Heroes of the Storm voor de Belgische spelers. Dit doen ze door het rapport van de Kansspelcommissie uit april, waarin staat dat het kopen van loot boxes wordt gezien als gokken. Blizzard is niet de eerste grote game producent die loot boxen verwijdert in België.

  BlizzCon 2018 ticketsale en data aangekondigd

  Blizzard heeft de BlizzCon 2018 ticketsale aangekondigd. Ook is bekend wanneer en waar het evenement gehouden zal worden. Informatie over games zoals StarCraft II, Heroes of the Storm en World of Warcraft is daar terug te vinden.

  Blizzard eSports Arena geopend

  eSports is groot, zo blijkt maar weer. Blizzard Entertainment opent namelijk een eigen Blizzard eSports Arena. Daarin worden allerlei competitieve games van de studio gespeeld. Denk aan titels als Heroes of the Storm, Overwatch, Hearthstone en World of Warcraft.

  Heroes of the Storm update 2.0 is nu live

  De aangekondigde Heroes of the Storm update is nu live. De update voegt veel nieuws toe aan Blizzard's MOBA voor PC.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.