Hellraid

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie & vechten

  Gemaakt door Techland en uitgegeven door Deep Silver

  Hellraid Artikelen

  5 leuke horror games voor 2015!

  Wie herinnert zich P.T. niet? De demo van Silent Hills waarbij iedereen in zijn broek scheet of in ieder geval doodsangsten uitstond?! Het duurt nog even voor Silent Hills uitkomt, maar in 2015 hebben we wel spannende andere horrogames. Dit zijn 5 leuke horror games voor 2015 om in de gaten te houden!

  10 leuke co-op games voor 2015!

  In 2015 komen er weer een heleboel nieuwe videogames onze kant op geslingerd. Sommige van die titels kun je uiteraard met twee of meer personen spelen. Ben jij benieuwd met welke games jij volgend jaar je buurman een hak kunt zetten? Dit worden de - naar onze verwachting - beste en zeker leuke co-op games voor 2015.

  Hellraid Preview - een lekkere slachtgame

  Met neme grijze duisternis, Painkiller: Hell & Damnation, Dead Island, en Oblivion. U stopt deze even in een blender, en u krijgt een heerlijke Hellraid.

  Hellraid Nieuws

  Hellraid video toont 20 minuten gameplay

  Ontwikkelaar Techland heeft een gameplay-video uitgebracht voor de first-person hack and slash-game Hellraid. De bovenstaande beelden laten de proloog van de aankomende game zien.

  Hellraid: The Escape op 15 mei naar iOS

  In aanloop naar de release van Hellraid voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3 van later dit jaar, heeft ontwikkelaar Techland een mobiele editie van de hack 'n' slash-game aangekondigd.

  Hellraid schuift door naar 2014

  De actie-RPG Hellraid is uitgesteld naar 2014. Ontwikkelaar Techland laat weten bijzonder druk te zijn met andere projecten en heeft de game doorgeschoven naar het volgende kalenderjaar.

  Dead Island ontwikkelaar kondigt co-op hack and slash game aan

  Ontwikkelaar Techland beter bekend van Dead Island en Call of Juarez kondigt een geheel nieuwe game aan. De nieuwe titel gaat door het leven als Hellraid en het betreft een co-op hack and slash game die zich afspeelt in een Middeleeuwse setting.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.