Hellblade: Senua's Sacrifice

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Actie, avontuur & survival horror

  Gemaakt door Ninja Theory en uitgegeven door Ninja Theory

  Hellblade: Senua's Sacrifice Artikelen

  Beste gamelevels ooit gemaakt – Blindness Shard uit Hellblade: Senua’s Sacrifice

  Ronddwalen door een gigantische open wereld is leuk, maar een doel of objectief hebben is wat je als gamer vooruitduwt; een legendarische schat of een wapen dat essentieel is. Levels en missies zijn belangrijk en daarom duiken wij in de geschiedenis van de beste gamelevels ooit. Dit keer een level uit Hellblade: Senua’s Sacrifice.

  Hands-on met Project xCloud voor de release (getest op E3)

  In een tijd van streaming services en on the go gaming, kan Xbox niet achterblijven. Met de Project xCloud release later dit jaar gaat Microsoft Google achterna. Wij gingen tijdens E3 2019 hands-on met de nieuwe dienst van Microsoft die voor het eerst speelbaar was!

  Top 10 beste Xbox Game Pass games tot nu toe

  Een abonnement op Spotify voor muziek, een abonnement op Netflix voor films en series en een abonnement op de Xbox Game Pass voor games. Het kan allemaal tegenwoordig. Jouw favoriete games kunnen, voor 10 euro per maand, worden gespeeld. Te veel keuze? Dit zijn de top 10 beste Xbox Game Pass games tot nu toe.

  Top 10 Beste Xbox One games van 2018 - de absolute parels op je Xbox One

  Dit zijn de beste Xbox One games van 2018. Het jaar zit er alweer bijna op en twaalf maanden vol geweldige games ligt ongeveer achter ons. Er zat van alles tussen, van triple A titels tot kleine, verborgen schatten voor je Xbox One. Wij zetten de tien beste games voor je op een rijtje!

  Het belangrijkste E3 nieuws van zondag 10 juni

  E3 2018 is begonnen en het was gisteren aan Microsoft en Bethesda om flink uit te pakken. Dat hebben de uitgevers dan ook zeker gedaan. Dit is het belangrijkste E3 nieuws van zondag 10 juni.

  Hellblade: Senua's Sacrifice Nieuws

  Hellblade Senua's Sacrifice komt naar de Nintendo Switch

  Nintendo heeft tijdens de Nintendo Direct livestream laten weten dat Ninja Theory's Hellblade: Senua's Sacrifice naar de Switch komt. De game gaat over een Keltische strijder met mentale problemen die op zoek gaat naar haar geliefde. De game kwam eerder al uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC en komt in de lente van 2019 naar de Switch.

  Nieuwe Xbox Game Pass games met PUBG aangekondigd

  De nieuwe Xbox Game Pass games zijn bekendgemaakt tijdens het Xbox evenement. De nieuwe games die verkrijgbaar zijn met een Xbox Game Pass abonnement zijn onder andere PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) en Ori and the Will of the Wisps. PUBG is op 12 november beschikbaar en Ori and the Will of the Wisps vanaf de releasedatum, die nu nog niet bekend is.

  Hellblade: Senua's Sacrifice Xbox One release in april

  Hellblade-fans kunnen vanaf 11 april ook aan de slag op de Xbox One. Dat laat Microsoft weten via een blogpost. De actie-avonturen game wordt door Ninja Theory gemaakt. Hellblade: Senua's Sacrifice kwam vorig jaar augustus uit op de PlayStation 4 en PC.

  The Game Awards 2017 winnaars op een rijtje!

  Laat die champagneflessen maar poppen, want The Game Awards 2017 winnaars zijn allemaal bekend! Van Beste Audio Ontwerp tot Beste Handheld Game en van Beste Mobiele Game tot Meest Geanticepeerde Game, dit zijn The Game Awards 2017 winnaars voor je op een rijtje!

  Laatste Hellblade Senua's Sacrifice developer diary uitgebracht

  Ontwikkelaar Ninja Theory heeft de laatste Hellblade Senua's Sacrifice developer diary uitgebracht. In de video reeks van 29 afleveringen leggen enkele ontwikkelaars van de game uit hoe verschillende onderdelen van de game zijn gemaakt.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.