Heavy Rain Move Edition Artikelen

  Toffe Interactive Drama features - Dit maakt dit genre zo tof!

  Je staat op het punt om een hartverscheurende keuze te maken. Twee van je favoriete personages staan op het punt een kogel door de kop te krijgen. Jij kan er er maar één redden, maar wie wordt het? Er zijn zoveel gave Interactive Drama features. Denk bijvoorbeeld aan het onlangs uitgebrachte Detroit: Become Human.

  Top 10 wtf momenten in games - Alle gekheid op een stokje

  Soms ben je een game aan het spelen en dan gebeurt er iets opmerkelijks. Veel games hebben easter eggs, maar dat hoeft niet altijd de reden tot verbazing te zijn. Voor bugs geldt hetzelfde. Nee, het kan soms ook opzet zijn van de ontwikkelaar waar je niet omheen kan. Wij hebben 10 wtf momenten in games op een rijtje gezet.

  Top 25 PlayStation 3 games (PS3) met goede singleplayer ervaring!

  De lading games voor de PS4 begint de laatste tijd aardig op gang te komen. Een goed moment om een terugblik te werpen op de vorige generatie. De PS3 heeft een gigantische bibliotheek aan pareltjes en wij zochten daarom de allerbeste single-player ervaringen uit. Je leest het in onze top 25 PlayStation 3 games!

  Top 5 filmische games - Oscar-waardige toppers!

  Sommige games vervagen de lijn tussen film en game zo erg, dat we ze zelfs filmische games kunnen noemen. Nu we nog even nagenieten van de Oscars, kijken we bij XGN naar een aantal Oscar-waardige games. Dit is de top 5 filmische games!

  Kort maar krachtige games - Een top 5

  Vaak worden games afgerekend op hun korte speelduur. The Order 1886 heeft daar bijvoorbeeld veel kritiek op gehad. Maar is het wel terecht dat deze korte games direct in een slecht daglicht staan? Deze kort maar krachtige games laten zien dat een korte speelduur een game niet direct slechter maakt.

  Heavy Rain Move Edition Nieuws

  Quantic Dream games worden in de toekomst weer multiplatform

  Quantic Dream, makers van Detroit: Become Human, hebben bevestigd dat de games die in de toekomst worden gemaakt multiplatform zullen worden. Dit is verteld in een interview met GamesBeat. De eerstvolgende game van Quantic Dream zal waarschijnlijk op de volgende generatie consoles komen, maar dus ook op de nieuwe Xbox.

  Beyond: Two Souls en Heavy Rain PS4 versies bevestigd

  Het is officieel: Heavy Rain en Beyond: Two Souls komen naar de PlayStation 4. Dat heeft Sony bekend gemaakt op het PlayStation Blog. Eerder waren er al geruchten over een Beyond: Two Souls en Heavy Rain PS4 versies.

  David Cage: 'Het laatste wat ik wil, is een vervolg op Heavy Rain'

  David Cage, de bedenker van Heavy Rain en het aankomende Beyond: Two Souls, heeft het niet zo op sequels. Een vervolg op het in 2010 verschenen Heavy Rain ziet Cage dan ook totaal niet zitten.

  Quantic Dream heeft interesse in touchpad op PlayStation 4 controller

  Quantic Dream, de ontwikkelaar die onder andere Heavy Rain op de markt bracht, zegt erg geïnteresseerd te zijn in de nieuwe PlayStation 4 controller.

  De Fonaumiere: 'We moeten stoppen met het uitbrengen van dezelfde soort games'

  De in 2010 uitgekomen PlayStation 3 exclusieve Heavy Rain, kwam in de ontwikkelingsfase met een kostenplaatje van in totaal 16,7 miljoen euro. Met alle marketing- en distributiekosten meegerekend kwam het uit op een schamele 40 miljoen euro. Ontwikkelaar Guillaume de Fonaumiere zegt echter dat Sony aan deze game meer dan honderd miljoen euro heeft verdiend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.