Heavy Rain & Beyond: Two Souls Collection

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Quantic Dream en uitgegeven door Quantic Dream

  7

  Heavy Rain & Beyond: Two Souls Collection Artikelen

  Toffe Interactive Drama features - Dit maakt dit genre zo tof!

  Je staat op het punt om een hartverscheurende keuze te maken. Twee van je favoriete personages staan op het punt een kogel door de kop te krijgen. Jij kan er er maar één redden, maar wie wordt het? Er zijn zoveel gave Interactive Drama features. Denk bijvoorbeeld aan het onlangs uitgebrachte Detroit: Become Human.

  Top 10 wtf momenten in games - Alle gekheid op een stokje

  Soms ben je een game aan het spelen en dan gebeurt er iets opmerkelijks. Veel games hebben easter eggs, maar dat hoeft niet altijd de reden tot verbazing te zijn. Voor bugs geldt hetzelfde. Nee, het kan soms ook opzet zijn van de ontwikkelaar waar je niet omheen kan. Wij hebben 10 wtf momenten in games op een rijtje gezet.

  Top 5 beste Interactive Drama's - Jij regisseert je eigen ervaring

  Nadat er eerder een special verscheen over de top 5 beste visual novels, kijken we nu naar de top 5 beste Interactive Drama's. Binnen dit verhalende genre zijn er namelijk ook al een heleboel toffe games verschenen.

  De top 10 beste games van 2016 volgens Laura de Fluiter

  Wie zegt dat vrouwen niet kunnen gamen? Of wie zegt dat vrouwen alleen maar van casual games houden? Onzin natuurlijk! Onze Laura is een gamer in hart en nieren, zo blijkt wel uit de top 10 beste games van 2016 volgens haar!

  De vijf beste remastered games 2016 - Het mooiste van vroeger

  Het uitbrengen van remasters lijkt een grote trend bij veel uitgevers. Ook 2016 kent weer veel remasters en special editions. We nemen een kijkje op games die opnieuw zijn uitgebracht in HD en collecties met grafische verbeteringen. Wat zijn de beste remakes en remasters van dit jaar? Je leest en ziet het in de vijf beste remastered games 2016!

  Heavy Rain & Beyond: Two Souls Collection Nieuws

  Quantic Dream-titels zullen voortaan op meerdere platformen worden gelanceerd

  Ontwikkelstudio Quantic Dream staat bekend om haar verhalende titels, die over het algemeen exclusief uitkomen voor de consoles van Sony. Daar gaat nu verandering in komen, want de Franse ontwikkelaar gaat haar titels in het vervolg op meerdere platformen uitbrengen bij lancering.

  Quantic Dream games worden in de toekomst weer multiplatform

  Quantic Dream, makers van Detroit: Become Human, hebben bevestigd dat de games die in de toekomst worden gemaakt multiplatform zullen worden. Dit is verteld in een interview met GamesBeat. De eerstvolgende game van Quantic Dream zal waarschijnlijk op de volgende generatie consoles komen, maar dus ook op de nieuwe Xbox.

  Heavy Rain and Beyond Two Souls collection verschijnt op 2 maart

  De Heavy Rain and Beyond Two Souls collection, waar ook Heavy Rain in zit, komt op 2 maart uit in Nederland. Deze releasedatum is voor de PS4, omdat het gaat om een exclusive. Eerder was Beyond Two Souls al te downloaden via PSN. Ook komt de digitale versie van Heavy Rain uit op 2 maart voor de PS4.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.