Hearthstone: The Grand Tournament

  Uitgebracht voor PC & Mobile

  Genres: Party, strategie & turn-based strategy

  Gemaakt door Blizzard Entertainment en uitgegeven door Blizzard Entertainment

  8.5

  Hearthstone: The Grand Tournament Artikelen

  5 gebande eSporters in 2019 - opmerkelijk gedrag en valsspelen

  eSporters spelen op het hoogste niveau hun favoriete games. Daarbij worden ze door duizenden gamers gevolgd tijdens hun speelsessies. Als er een eSporter de fout in gaat, wordt dat soms ook wereldwijd bekend. Neem bijvoorbeeld de Hearthstone speler BlitzChung die flink in opspraak raakte rondom de Hong Kong protesten. Wij zetten 5 gebande eSporters in 2019 op een rijtje.

  Een tijdlijn van het Blizzard Hearthstone schandaal

  Het is je ongetwijfeld niet ontgaan dat Blizzard de laatste dagen nogal wat stof heeft doen op waaien. Hoe steekt de vork nou precies in de steel? We zetten de tijdlijn van de afgelopen dagen en de ontwikkelingen voor je op een rij.

  Wouter Hoes maakt eSports documentaire - Zet Alles Op Het Spel!

  "Toen stond ik plots in Miami. Het was prachtig. Ik stond tussen filmsterren, terwijl mijn eigen film ook straks op het witte doek zou worden getoond. Even voelde het alsof ik droomde. Ik denk soms nog dat ik nog niet helemaal wakker ben", vertelt Wouter Hoes, een jonge documentairemaker die een toffe eSports documentaire maakte.

  Top 10 populairste eSports games van dit moment

  Met een paar vrienden thuis via LAN-verbinding spelletjes spelen, hier is het zaadje geplant voor wat vele jaren later een miljoenenindustrie zou worden. eSports is populair, vooral onder millennials, en vormt een belangrijke tak van de gamingwereld. Maar wat zijn nou de populairste eSports games van dit moment?

  Gamescom games - De aanwezige games in 2017

  Ook dit jaar is gamecom weer een van de grootste game gerelateerde evenementen ter wereld. Zo'n groot event trekt natuurlijk een heleboel games naar Keulen toe. Tijd dus voor een overzicht: welke gamescom games en uitgevers kun je allemaal op de publieke beursvloer verwachten?

  Hearthstone: The Grand Tournament Nieuws

  Hearthstone Boomsday Project update brengt nieuwe kaarten

  Een nieuwe Hearthstone Boomsday Project update moet het spel weer uitbreiden met de uitbreiding The Boomsday Project. Mechs en wetenschap worden het thema van het deze nieuwe uitbreiding. In augustus is het zover!

  BlizzCon 2018 ticketsale en data aangekondigd

  Blizzard heeft de BlizzCon 2018 ticketsale aangekondigd. Ook is bekend wanneer en waar het evenement gehouden zal worden. Informatie over games zoals StarCraft II, Heroes of the Storm en World of Warcraft is daar terug te vinden.

  Hearthstone uitbreiding Kobolds & Catacombs aangekondigd

  Spelers van Hearthstone kunnen weer in-game goud en stof verzamelen, want er is een nieuwe uitbreiding aangekondigd voor Blizzard's kaartengame. Op de Blizzcon is de Hearthstone uitbreiding Kobolds & Catacombs uit de doeken gedaan.

  Hearthstone Halloween event brandt volgende week los

  Met Halloween voor de deur zijn er flink wat games die spelers laten griezelen in de aankomende dagen. Ook het kaartspel Hearthstone krijgt volgende week een Hearthstone Halloween event met veel pompoenen, skeletten en spoken.

  Hearthstone spelersaantal boven de 70 miljoen

  Het Hearthstone spelersaantal is boven de 70 miljoen gekomen. Dat meldde Blizzard op Battle.net. Blizzard viert dit met gratis kaarten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.