Halo Wars 2

  Uitgebracht voor Xbox One & PC

  Genres: Strategie & real-time strategy

  Gemaakt door 343 Industries & Creative Assembly en uitgegeven door Microsoft Studios

  7.5

  Halo Wars 2 Artikelen

  Top 10 beste Xbox One games ooit - Alleen het allerbeste

  Nu de Xbox Series X eind van het jaar verschijnen is het tijd om terug te kijken op de huidige generatie. Met de Xbox One en Xbox One X heeft Microsoft voor veel plezier in de huiskamers gezorgd. Deze generatie kende een prachtige lijst grote en meeslepende games, alsook pareltjes van kleinere games die iedere gamer eigenlijk gespeeld moet hebben. Bovendien zijn veel van deze games via de Game Pass service van Microsoft te spelen. Wij blikken terug op de huidige generatie met de tien beste exclusieve games van de Xbox One.

  Top 10 beste games die battle royale modus moeten krijgen

  Met de release van Apex Legends wordt het aanbod van het Battle Royale genre steeds groter. Welke games zouden baat hebben bij een battle royale modus? Je leest het hier in onze top 10 beste games die een battle royale modus moeten krijgen.

  Beste Minecraft skins gebaseerd op andere games - Vierkante versies van onze helden

  Er zijn al duizenden of misschien wel miljoenen Minecraft skins gemaakt. Gamers over de hele wereld maken iets nieuws, of in dit geval proberen ze in pixels iets na te maken. Juist omdat het er zoveel zijn, hebben wij de beste Minecraft skins die gebaseerd zijn op games voor jullie op een rijtje gezet. Zit jouw favoriete game er tussen?

  Dit zijn de beste Xbox exclusives volgens jullie!

  Vorige week konden jullie stemmen op de beste Xbox exclusives, met namen als Cuphead, Gears of War en Halo waren er genoeg grote jongens in het lijstje te vinden. Maar hebben deze titels jullie top-5 lijstje ook gehaald?

  Wat zijn de beste Xbox exclusives? [poll]

  Nu de beste films van Tarantino volgens jullie bekend zijn, is het tijd voor een nieuwe vraagstellingl. Met Sea of Thieves in het vooruitzicht zijn wij heel benieuwd naar wat jullie de beste Xbox exclusives vinden. Dat is de poll van deze week!

  Halo Wars 2 Nieuws

  Xbox Deals with Gold kortingen - Halo, Fortnite en indies

  De Xbox Deals with Gold kortingen van deze week zijn weer bekend. Iedereen die in bezit is van een Xbox Live Gold abonnement kan profiteren van flinke kortingen op games.

  Acht nieuwe Xbox Game Pass games toegevoegd

  Er zijn in totaal acht nieuwe Xbox Game Pass games toegevoegd aan de dienst. Met de Game Pass kunnen gebruikers gratis games spelen tegen een maandelijkse betaling.

  Halo Wars 2 DLC komt volgende maand beschikbaar

  De nieuwe Halo Wars 2 DLC komt in september uit voor de PC en Xbox One. De uitbreiding heet 'Awakening the Nightmare' en introduceert een nieuwe gamemodus. Ook zal er een nieuwe campaign toegevoegd worden.

  Halo 6 release info voorlopig nog niet uit de doeken

  Dit jaar gaf ontwikkelaar 343 Industries aan dat Halo 6 tijdens de E3 niet onthuld zou worden. De ontwikkelaar meldt nu in een post op haar blog dat we voorlopig nog geen Halo 6 te zien krijgen. Fans zullen nog een tijdje moeten wachten.

  Halo 6 onthulling niet op E3 dit jaar

  Er komt geen Halo 6 onthulling op de E3. Dat maakte community manager Brian Jarrard bekend. Hij vertelde dit als antwoord op een vraag op Reddit.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.