Halo: Combat Evolved Anniversary

  Uitgebracht voor Xbox 360

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door 343 Industries & Bungie en uitgegeven door Microsoft Studios & 343 Industries

  8.8

  Halo: Combat Evolved Anniversary Artikelen

  Snorren in games - Zeven iconische karakters met gezichtsbeharing

  Het redden van de wereld of je geliefde gaat niet zonder slag of stoot en je wilt daarom voorbereid op pad gaan. En waarom zou je dan niet meteen goed gestyled de deur uitgaan? Een outfit doet veel, maar wat te denken van een imponerend stukje gezichtsbeharing? Vandaag kijken we naar zeven verschillende snorren in games!

  Top 8 bijpersonages die een eigen game verdienen

  Vandaag worden bijpersonages in games in het zonnetje gezet. Ze staan altijd maar in de schaduw van de held, maar ze zijn minstens zo belangrijk zijn voor een interessante of leuke game. Goede bijpersonages geven de spelwereld extra kleur en contexten weten soms de show zelfs te stelen. Daarom is hier een top 8 bijpersonages die een eigen game verdienen.

  Top 5 aliens in games

  Aliens zijn bijna net zo populair als zombies als het op kanonnenvoer aankomt, ter ere van de XCOM 2 release presenteren wij je vandaag de top 5 aliens in games.

  Dit is de beste Halo game volgens jullie!

  De release van Halo 5 Guardians komt steeds dichterbij. Daarom hebben we vorige week in een poll gevraagd wat volgens jullie de beste Halo game is. Dit is jullie antwoord!

  15 vette game wapens waar je in games mee hebt gevochten

  Heb je er weleens bij stil gestaan hoeveel mooie, gruwelijke, grappige, sterke wapens je eigenlijk in handen hebt in games? Die sleutel uit Kingdom Hearts, dat rode schild in Mario, of wat dacht je van dat kanon aan Samus' arm in Metroid? Hier heb je 15 vette game wapens waar je ongetwijfeld al mensen mee hebt omgelegd.

  Halo: Combat Evolved Anniversary Nieuws

  Halo multiplayer was bijna geschrapt volgens ontwikkelaars

  De Halo multiplayer was er bijna niet geweest. Waypoint plaatste een artikel waarin ontwikkelaars details over de geschiedenis van Halo uitleggen. Zo ging de ontwikkeling van de eerste Halo niet helemaal soepel.

  Destiny componist wint rechtszaak tegen Bungie

  Destiny componist Martin O'Donnell, ook bekend van de score van de Halo-serie en medeoprichter van Bungie, heeft een rechtszaak tegen zijn oude werkgever gewonnen. Dat meldt VentureBeat.

  Xbox One bundel met Halo The Master Chief Collection aangekondigd

  Eind maart zullen fans in Nederland de kans krijgen om de gehele sage van The Master Chief te beleven door de Halo: The Master Chief Collection Xbox One bundel.

  Halo-componist krijgt Bungie-aandelen terug

  Bungie moet voormalig Halo- en Destiny-componist Martin O'Donnell zijn aandelen teruggeven, die hem onterecht werden afgenomen na zijn ontslag eerder dit jaar. Dat blijkt uit een justitieel document dat is ontdekt door VentureBeat.

  Voormalig Halo-componist klaagt Bungie aan

  Martin O'Donnell, componist voor de Halo-serie, heeft ontwikkelaar Bungie aangeklaagd. O'Donnell beweert dat Bungie weigert om zijn salaris en andere vergoedingen uit te betalen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.