Halo 5: Guardians Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold - Jurassic World Evolution en Titanfall 2

  De nieuwe Xbox Live Deals with Gold voor deze week zijn bekendgemaakt. Er zitten weer een paar mooie aanbiedingen tussen voor grote titels, maar ook wat kleinere games Zo kun je Jurassic World Evolution en Titanfall 2 met flinke korting kopen.

  Halo 5 Guardians komt toch niet naar pc

  Er waren geruchten dat Halo 5: Guardians naar pc zou komen. De reden dat de geruchten rond gingen was dat de box art van het spel veranderd zou zijn. Er stond in eerste instantie dat de game ´Alleen voor Xbox One´ zou zijn, maar later werd dit veranderd naar ´Xbox One console exclusive´. Hierdoor was er een mogelijkheid dat de pc release alsnog zou kunnen komen. Nu heeft Microsoft bevestigd dat dit niet het geval is.

  Halo 5 Guardians PC release komt misschien toch nog

  De box art van Halo 5 Guardians is veranderd op Amazon. Eerst stond er ‘Alleen voor Xbox One’ en dat is nu dus veranderd in 'Xbox One console exclusive'. Dit zou dus kunnen betekenen dat Halo 5 Guardians PC release toch nog gaat komen.

  Uncharted film van Nathan Fillion uitgebracht

  Er staat een heuse Uncharted film online met Nathan Fillion in de hoofdrol. De film is gemaakt door Fillion en zijn productie team en duurt zo'n vijftien minuten. Fillion hintte eerder al naar een Uncharted aankondiging.

  Gratis Skyrim en Halo 5 voor de Xbox One dit weekend

  Met de lente en het komende zonnige weer in het vooruitzicht zullen onze centjes wel weer opgaan aan alle ijsjes en drankjes op het strand. Geen geld meer voor nieuwe games dus, maar gelukkig is daar gratis Skyrim en Halo 5 om onze portemonnees meer leed te besparen.

  Halo 5 gratis te spelen voor Xbox Live Gold leden

  Heb je en Xbox Live Gold abonnement? Dan is er goed nieuws voor je. De komende tijd is Halo 5 gratis te spelen voor Xbox Live Gold leden.

  Nieuwe Halo 5 update maakt game klaar voor Xbox One X

  Alhoewel de game al twee jaar oud is, heeft ontwikkelaar 343 Industries toch een nieuwe Halo 5 update gelanceerd. Dit om de shooter te optimaliseren voor de aankomende Xbox One X. De update is vanaf vandaag beschikbaar

  Halo 5 multiplayer is binnenkort een modus armer

  De Halo 5 multiplayer verliest op korte termijn een gamemodus, het gaat hierbij om de modus Team Skirmis. Dat maakte 343 Industries, de ontwikkelaar van het spel, vandaag bekend op een blogpost. De reden achter de verwijdering is dat te weinig mensen die modus spelen.

  Halo 6 onthulling niet op E3 dit jaar

  Er komt geen Halo 6 onthulling op de E3. Dat maakte community manager Brian Jarrard bekend. Hij vertelde dit als antwoord op een vraag op Reddit.

  Halo 5 multiplayer krijgt nieuwe game modus

  De Halo 5 multiplayer krijgt een nieuwe game modus. De modus heet Rock 'n' Rail en was eerder al in Halo 4 te spelen.

  Komende Halo games krijgen meer Master Chief

  Komende Halo games krijgen meer Master Chief. 343 Industries realiseert dat ze in Halo 5 Master Chief te weinig in het verhaal hebben laten terugkomen. Dat vertelt Frank O'Connor van 343 Industries.

  Aanbieding Xbox One games bij Media Markt

  Vanaf deze week is er een aanbieding Xbox One games bij Media Markt. Diverse titels zijn voor een goedkoper prijsje te koop in de multimediawinkel.

  Xbox bestaat 15 jaar en geeft cadeaus

  Xbox bestaat 15 jaar en viert dat door speciale ingame items aan de Xbox community te geven. Daarnaast heb je kans om online tegen Xbox werknemers te spelen.

  Halo 5 Forge heeft Windows 10 Anniversary editie nodig

  Nieuws over de aankomende Halo 5 Forge update kwam vorige week al uit, maar nu zijn er ook details bekend over de specificaties die de PC versie nodig heeft. Eén van de criteria is dat PC gebruikers de Windows 10 Anniversary update moeten hebben.

  Halo 5 Forge PC release bekend en Xbox One krijgt update

  Microsoft heeft bekendgemaakt dat de Halo 5 Forge PC versie op 8 september uit zal komen. Daarnaast zal er op dezelfde datum een update komen voor de Xbox One versie. Er was al eerder bekendgemaakt dat Halo 5 Forge naar PC zou komen, maar nu is er ook een releasedatum

  Halo 5 Warzone Firefight update meest uitgebreide tot nu toe

  343 industries, de ontwikkelaar van Halo 5 Guardians, heeft een nieuwe update aangekondigd voor haar game. De Halo 5 Warzone Firefight update zal de meest uitgebreide zijn die de game tot nu toe gekend heeft.

  Halo 5 Guardians update Hog Wild REQ drops nu beschikbaar

  Een nieuwe gratis Halo 5 Guardians update is sinds eergisteren beschikbaar. De Halo 5 Hog Wild REQ drop geeft de Halo 5 speler vier nieuwe Warthogs, nieuwe 'skins', wapens en tags.

  Toekomstige Halo games voor PC én Xbox?

  De wens van Microsoft om Windows en Xbox dichterbij elkaar te brengen, kreeg gisteren, met ‘Project Helix’ gerucht, iets meer gedaante. Nu is ook duidelijk hoe het bedrijf dit aan wil pakken. Het lijkt er namelijk op dat toekomstige Halo games voor zowel Xbox als PC uitkomen.

  Halo 5 Forge voor Windows 10 komt later dit jaar uit

  De digitale speeltuin van de Halo franchise komt naar de PC. De Halo 5 forge voor Windows 10 komt later dit jaar nog uit en laat spelers hun stoutste bouwdromen waarmaken.

  Halo 5 Guardians DLC Memories of Reach nu verkrijgbaar

  Halo 5 Guardians heeft vannacht een grote update gekregen. De Halo 5 Guardians DLC Memories of Reach is meer dan vier gigabyte groot. Maar daarvoor krijg je wel enorm veel nieuwe content en verbeteringen.

  Halo 5 Infection Mode gameplay beelden getoond

  Later deze maand zal Infection Mode terugkeren in Halo 5: Guardians. De zombie gerelateerde modus zal onderdeel zijn van de Ghosts of Meridian update die later deze maand verschijnt. De eerste Halo 5 Infection Mode gameplay beelden zijn wel al vrijgegeven.

  Xbox Live Deals - Battlefield, Halo en Star Wars

  De wekelijkse Xbox Live deals zijn weer bekend. Deze week is de lijst enorm lang met ook veel titels voor de Xbox 360 in de uitverkoop. Vooral de Battlefield Xbox Live deals voor zowel Xbox One als 360 kan je niet laten gaan als je een van de consoles bezit.

  Halo 5 Warzone Firefight gameplay nu al te zien

  Het duurt nog een paar uur en dan begint de beta van Halo 5 Warzone Firefight. Liefhebbers van de game kunnen nu alvast gehyped worden door dertig minuten aan Halo 5 Warzone Firefight gameplay te kijken dat eerder door de ontwikkelaar werd gedeeld.

  Halo 5 Ghosts of Meridian update is nu live

  Het Halo 5 universum blijft zich maar uitbreiden, waarbij steeds meer gebieden een strijdtoneel bieden om met elkaar op de vuist te gaan. De Halo 5 Ghosts of Meridian update is namelijk live gegaan.

  Halo 5 Warzone Firefight beta komt volgende week naar Xbox One

  343 Industries timmert met Halo 5 behoorlijk aan de weg. Onlangs is de Infection spelmodus geteased en vandaag is de gratis content van de Ghosts of Meridian update live gegaan. Het klinkt als een gouden tijd voor Halo 5, want de studio heeft ook een Halo 5 Warzone Firefight beta aangekondigd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.