Halo 4

  Uitgebracht voor Xbox 360

  Genres: Actie, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door 343 Industries en uitgegeven door Microsoft Studios

  9.5

  Halo 4 Artikelen

  Top 10 beste games die battle royale modus moeten krijgen

  Met de release van Apex Legends wordt het aanbod van het Battle Royale genre steeds groter. Welke games zouden baat hebben bij een battle royale modus? Je leest het hier in onze top 10 beste games die een battle royale modus moeten krijgen.

  Beste Minecraft skins gebaseerd op andere games - Vierkante versies van onze helden

  Er zijn al duizenden of misschien wel miljoenen Minecraft skins gemaakt. Gamers over de hele wereld maken iets nieuws, of in dit geval proberen ze in pixels iets na te maken. Juist omdat het er zoveel zijn, hebben wij de beste Minecraft skins die gebaseerd zijn op games voor jullie op een rijtje gezet. Zit jouw favoriete game er tussen?

  Top 8 vreselijke virussen in games waar we bang van worden

  Er zijn een hoop infecties bedacht om games intenser te maken. Ze komen vooral voor in horrorgames en deze infecties zijn gemaakt om zo angstaanjagend mogelijk te zijn en dat lukt soms heel goed. Hier is de top 8 vreselijke virussen in games waar we bang van worden.

  Top 10 tofste game companions - Samen sta je sterk

  Of je nou moet overleven in een wereld vol met monsters of samen de strijd aangaat met een leger van vijanden, het is altijd leuker als je jouw avonturen kunt delen met een ander. Teamwork is soms cruciaal. In de top 10 tofste game companions sommen we de vetste samenwerkingen voor je op!

  Snorren in games - Zeven iconische karakters met gezichtsbeharing

  Het redden van de wereld of je geliefde gaat niet zonder slag of stoot en je wilt daarom voorbereid op pad gaan. En waarom zou je dan niet meteen goed gestyled de deur uitgaan? Een outfit doet veel, maar wat te denken van een imponerend stukje gezichtsbeharing? Vandaag kijken we naar zeven verschillende snorren in games!

  Halo 4 Nieuws

  Xbox Live Deals - Battlefield, Halo en Star Wars

  De wekelijkse Xbox Live deals zijn weer bekend. Deze week is de lijst enorm lang met ook veel titels voor de Xbox 360 in de uitverkoop. Vooral de Battlefield Xbox Live deals voor zowel Xbox One als 360 kan je niet laten gaan als je een van de consoles bezit.

  Destiny componist wint rechtszaak tegen Bungie

  Destiny componist Martin O'Donnell, ook bekend van de score van de Halo-serie en medeoprichter van Bungie, heeft een rechtszaak tegen zijn oude werkgever gewonnen. Dat meldt VentureBeat.

  Xbox One bundel met Halo The Master Chief Collection aangekondigd

  Eind maart zullen fans in Nederland de kans krijgen om de gehele sage van The Master Chief te beleven door de Halo: The Master Chief Collection Xbox One bundel.

  Halo-componist krijgt Bungie-aandelen terug

  Bungie moet voormalig Halo- en Destiny-componist Martin O'Donnell zijn aandelen teruggeven, die hem onterecht werden afgenomen na zijn ontslag eerder dit jaar. Dat blijkt uit een justitieel document dat is ontdekt door VentureBeat.

  Xbox 360 Ultimate Games Sale dag 2

  Ook vandaag zijn er weer allemaal games in de aanbieding op de Xbox 360. Wat dacht je van een aantrekkelijk prijs voor Halo 4 of Dragon Age II? We zetten de deals voor je op een rijtje.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.