Halo 2

  Uitgebracht voor Xbox 360 & PC

  Genres: Actie, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Bungie en uitgegeven door Bungie

  Halo 2 Artikelen

  Top 10 beste FPS games aller tijden - Schieten tot je niet meer kan!

  Ben jij de beste schutter aller tijden? Dan heb je vast en zeker veel FPS games gespeeld en weet je wel raad met een pistool, machinegeweer of RPG. Laten we lekker schieten in de beste FPS games aller tijden, want wij zetten de tien beste op een rij.

  Top 10 beste games die battle royale modus moeten krijgen

  Met de release van Apex Legends wordt het aanbod van het Battle Royale genre steeds groter. Welke games zouden baat hebben bij een battle royale modus? Je leest het hier in onze top 10 beste games die een battle royale modus moeten krijgen.

  Beste Minecraft skins gebaseerd op andere games - Vierkante versies van onze helden

  Er zijn al duizenden of misschien wel miljoenen Minecraft skins gemaakt. Gamers over de hele wereld maken iets nieuws, of in dit geval proberen ze in pixels iets na te maken. Juist omdat het er zoveel zijn, hebben wij de beste Minecraft skins die gebaseerd zijn op games voor jullie op een rijtje gezet. Zit jouw favoriete game er tussen?

  Top 8 vreselijke virussen in games waar we bang van worden

  Er zijn een hoop infecties bedacht om games intenser te maken. Ze komen vooral voor in horrorgames en deze infecties zijn gemaakt om zo angstaanjagend mogelijk te zijn en dat lukt soms heel goed. Hier is de top 8 vreselijke virussen in games waar we bang van worden.

  Snorren in games - Zeven iconische karakters met gezichtsbeharing

  Het redden van de wereld of je geliefde gaat niet zonder slag of stoot en je wilt daarom voorbereid op pad gaan. En waarom zou je dan niet meteen goed gestyled de deur uitgaan? Een outfit doet veel, maar wat te denken van een imponerend stukje gezichtsbeharing? Vandaag kijken we naar zeven verschillende snorren in games!

  Halo 2 Nieuws

  Gratis Halo op PC spelen met fanproject Installation 01

  Je kan binnenkort gratis Halo op PC spelen, als het aan fans ligt. Een nieuw fanproject genaamd Installation 01 is in de maak, waarbij fans de multiplayer van Halo 1, 2 en 3 naar de PC brengen.

  Destiny componist wint rechtszaak tegen Bungie

  Destiny componist Martin O'Donnell, ook bekend van de score van de Halo-serie en medeoprichter van Bungie, heeft een rechtszaak tegen zijn oude werkgever gewonnen. Dat meldt VentureBeat.

  Halo-componist krijgt Bungie-aandelen terug

  Bungie moet voormalig Halo- en Destiny-componist Martin O'Donnell zijn aandelen teruggeven, die hem onterecht werden afgenomen na zijn ontslag eerder dit jaar. Dat blijkt uit een justitieel document dat is ontdekt door VentureBeat.

  Nieuwe Halo spin-off mogelijk in aantocht

  Een vacature op de Amerikaanse website van Microsoft is mogelijk het bewijs voor een nieuwe Halo spin-off. De vacature is op zoek naar een senior producent voor het ontwikkelen van een "nieuwe project lijn in het Halo universum".

  Voormalig Halo-componist klaagt Bungie aan

  Martin O'Donnell, componist voor de Halo-serie, heeft ontwikkelaar Bungie aangeklaagd. O'Donnell beweert dat Bungie weigert om zijn salaris en andere vergoedingen uit te betalen.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.