Half-Life Nieuws

  Video Game Hall of Fame kandidaten bekendgemaakt

  Sinds 2015 worden er een aantal spellen geselecteerd voor de Video Game Hall of Fame. Deze hall of fame is te vinden in The National Museum of Play, New York. Een aantal games heeft al zo'n heldenstatus weten te verkrijgen en dit jaar zullen er meer games bijkomen.

  Half Life patch na negentien jaar plots uitgebracht

  Half Life patch is negentien jaar na release van de game uit het niets uitgekomen. De patch werd vannacht via Steam beschikbaar gesteld. De originele Half-Life kwam in 1998 uit voor de PC.

  Valve schrijver verlaat het bedrijf

  Valve schrijver Chet Faliszek heeft het bedrijf na twaalf jaar verlaten. Bij Valve was Faliszek betrokken bij het schrijven van een aantal grote games.

  Valve games Half-Life en Portal krijgen verfilming

  Vaak wordt er sceptisch gedaan over een verfilmde game. Het komt daarom vaker voor dat van films games gemaakt worden aangezien die beter bij het publiek aanslaan. Toch wordt er gewaagd aan dit risico en zullen er Valve games verfilmd gaan worden.

  Half-Life co-op versie op 22 januari gratis beschikbaar via Steam

  De Half-Life co-op versie genaamd Sven co-op is vanaf 22 januari gratis te downloaden via Steam. Sven co-op was in 1999 al ontstaan als mod voor het originele Half-Life, maar nu komt er een gratis versie naar Steam.

  Half-Life schrijver met pensioen na 18 jaar bij Valve

  Half-Life schrijver Marc Laidlaw gaat met pensioen, na jarenlange werkzaamheden bij uitgever en ontwikkelaar Valve. Dat blijkt uit e-mailcorrespondentie tussen Laidlaw en een Half-Life fan. Gamespot heeft de informatie uit de e-mails bevestigd.

  Half-Life co-op mod nieuw leven ingeblazen

  Na bijna vijftien jaar co-op mods gemaakt te hebben voor Half-Life en gerelateerde games, gaat het Sven Co-op team aan de slag met een standalone versie van hun Half-Life mod. De mod komt op Steam en zal gratis verkrijgbaar zijn.

  Regisseur JJ Abrams en Valve's Gabe Newell gaan samenwerken

  Tijdens de DICE Summit in Los Angeles hebben Gabe Newell (baas van Valve) en JJ Abrams (regisseur) het erover gehad om in de toekomst samen te gaan werken.

  Speel de Half-Life alpha versie uit 1997

  Men wacht al jaren op deel drie van de Half-Life serie, maar het wil maar niet opschieten met het avontuur van Gordon Freeman. In de tussentijd is er gelukkig genoeg om de fans bezig te houden.

   © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.