H1Z1

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Actie, avontuur & massive multiplayer

  Gemaakt door Sony Online Entertainment en uitgegeven door Sony Online Entertainment

  H1Z1 Artikelen

  Dit zijn de beste battle royale spellen van 2018

  Battle royale spellen zijn op dit moment populairder dan ze ooit zijn geweest. Dagelijks spelen tientallen miljoenen mensen de verschillende battle royale spellen. Elke game komt in principe op hetzelfde neer, maar toch zijn er een paar veel populairder dan andere. Dit zijn de beste battle royale spellen van 2018.

  Houden Fortnite Battle Royale features stand tegenover rivalen?

  Opeens was ie daar, de gratis Fortnite Battle Royale standalone game. Allemaal leuk en aardig dat free-to-play, maar dat wil niet per definitie betekenen dat deze titel het downloaden waard is. Zullen de gratis Fortnite Battle Royale features stand houden, of is het toch verstandiger om je portemonnee te trekken voor een titel als PUBG of H1Z1?

  Top 5 beste Battle Royale games - The Hunger Games in spelvorm

  Je hebt er nog nooit van gehoord, of je hebt er al meerdere uren in zitten: Battle Royale games. Op de PC is het genre al immens populair. Er komen steeds meer Battle Royale games uit en ook zien we veel games waarin het een speciale modus is. Dit zijn de vijf beste Battle Royale games volgens ons!

  H1Z1 Nieuws

  H1Z1 release gaat gepaard met nieuws gamemodus

  Eén van de starters van een lange reeks battle royale games, H1Z1 zag gisteren eindelijk het einde van de early access periode op Steam. Om de 1.0 H1Z1 release te vieren, krijgt de battle royale modus nog een nieuwe variant om spelers het spel weer eens te doen opstarten.

  H1Z1 gratis te spelen voor een week op Steam

  Battle Royale games zijn helemaal in, met populaire games als PlayerUnknown's Battlegrounds en Fortnite in opmars kunnen de andere battle Royale spellen niet achterblijven. Zo kun je H1Z1 gratis spelen vanaf vandaag voor een periode van zeven dagen.

  Opnieuw Lizard Squad hack - PlanetSide 2 één van de doelwitten

  Hackersgroep Lizard Squad heeft opnieuw een cyberaanval op verschillende doelwitten uitgevoerd. De doelwitten zijn allemaal servers van games die zijn ontwikkeld door Daybreak, zoals PlanetSide 2. Vermoedelijk is de Lizard Squad hack een reactie op uitspraken van Daybreak-directeur John Smedley.

  H1Z1 ban weigert toegang voor bijna 25.000 cheaters

  Er zitten aardig wat valsspelers die H1Z1 spelen. Onlangs heeft een massale H1Z1 ban de toegang voor bijna 25.000.

  H1Z1 verkoop passeert 1 miljoen exemplaren

  De H1Z1 verkoop heeft de mijlpaal van één miljoen verkochte exemplaren gepasseerd. Dat heeft John Smedley, baas van ontwikkelaar Daybreak Game Company, bekendgemaakt op Twitter.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.