Gwent The Witcher Card Game

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Role-playing & strategie

  Gemaakt door CD Projekt RED en uitgegeven door CD Projekt RED

  Gwent The Witcher Card Game Artikelen

  Beste PS4 free to play games - gratis spelplezier

  Free to play games zijn hip en happening. Natuurlijk is er Fortnite, maar er is veel meer leuks te vinden in de PlayStation Store. Dus hier is de beste PS4 free to play games.

  5 redenen om The Witcher te spelen - Beestendoder viert feestje

  Het is alweer tien jaar geleden dat de eerste The Witcher game verscheen. Tijd voor een feestje dus, maar voor wat voor geweldige serie houden we dat feestje eigenlijk? Bij deze een lijst met 5 redenen om The Witcher te spelen!

  5 dingen die je moet weten over Gwent

  Misschien heb de je de beta al gespeeld van Gwent, misschien niet. Het kan zijn dat je nog vragen hebt over wat de game precies inhoudt. Daarom lees je hier 5 dingen die je moet weten over Gwent.

  Top 5 beste gamescom 2017 games volgens Rox

  Gamescom 2017 zit er voor ons weer op, maar wat waren nou volgens ons de beste games? Dit is de top 5 beste gamescom 2017 games volgens Rox. Ra ra wat staat er op één?

  Top 5 bordspellen van games - Gamen zonder vierkante ogen

  Deze week werd een Fallout bordspel aangekondigd, maar dit is niet het enige bordspel dat op een video game gebaseerd is. In deze special zetten we vijf bordspellen van games op een rijtje en daar zitten een aantal populaire titels tussen. Lees snel verder als je benieuwd bent welke bordspellen van games er allemaal zijn.

  Gwent The Witcher Card Game Nieuws

  CD Projekt RED pakt delers gestolen Gwent broncode hard aan

  Eerder deze maand kreeg CD Projekt RED de zoveelste tegenvaller te verduren, nadat het was gehackt. Maar de uitgever en ontwikkelaar laat het er niet bij zitten en pakt onder andere delers van de gestolen Gwent broncode hard aan.

  CD Projekt RED gehackt wegens Cyberpunk 2077

  Poolse studio CD Projekt RED is gehackt, zo maakt de ontwikkelaar zelf bekend via Twitter. Maandag ontdekte CD Projekt RED dat een cyberaanval plaatsvond. Hackers hebben flink wat data buit gemaakt en hebben zelfs de interne systemen van de Poolse studio onder handen genomen.

  Gwent Thronebreaker release uitgesteld naar 2018

  CD Projekt Red, de ontwikkelaar achter de gerenommeerde The Witcher 3, heeft de Gwent Thronebreaker release uitgesteld naar volgend jaar. De singleplayercampagne heeft meer aandacht nodig en verschijnt nu op een nog onbekende datum.

  Gwent Thronebreaker komt later dit jaar uit en voegt een verhaal toe

  Gwent Thronebreaker zal later dit jaar uitkomen voor het kaartspel Gwent. Thronebreaker is de naam van de eerste storycampaign voor de game. Dit werd vandaag bekendgemaakt op gamescom.

  The Witcher 2 gratis voor Gwent testers

  Spelers die deel hebben genomen aan de Gwent closed beta kunnen The Witcher 2 gratis downloaden. Iedereen die de closed beta heeft gespeeld krijgt een e-mail. Hiermee kunnen ze The Witcher 2 aan hun bibliotheek in GOG toevoegen.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.