Guitar Hero Live

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U, PC & Mobile

  Genres: Muziek

  Gemaakt door FreeStyleGames en uitgegeven door Activision

  8.5

  Guitar Hero Live Artikelen

  Top 5 beste Apple TV games

  De vierde generatie van Apple TV richt zich meer dan ooit op games. Hoewel het geen echte console is, zijn de games die op het apparaat uitkomen goed geschikt voor de casual gamer. Wat is nou een selectie van de beste Apple TV games? Hier vind je een top 5!

  De top 10 beste games van 2015 volgens Jeroen Ruiter

  Jeroen ging vrolijk mee dit jaar naar gamescom. Hij is een gamer in hart en nieren. Speelt veel op de PC, PS4 én schafte zelfs een Xbox One aan. Nu hoopt hij op een ticket naar E3. Maar voor het zover is, is dit de top 10 beste games van 2015 volgens Jeroen!

  Top 5 beste game onthullingen van 2015

  Dit kalenderjaar telde enkele toptitels, zoals The Witcher 3: Wild Hunt, Bloodborne, Fallout 4 en nog veel meer. Maar 2015 kenden ook enkele onthullingen voor titels die dit jaar uitkwamen, of ons gaan verblijden in 2016. XGN heeft voor jou de top 5 beste game onthullingen van 2015!

  Top 5 beste Black Friday Nintendo deals

  Het is morgen alweer officieel tijd voor Black Friday, de dag van flinke kortingen. Er zijn genoeg goede game deals onthuld voor dit weekend en ook Nintendo mag zeker niet ontbreken. Lees hier de top 5 beste Black Friday Nintendo deals.

  Guitar Hero TV interview met Jim Norris - Alles wat je moet weten!

  Guitar Hero Live gaat een stuk verder dan wat er op de disc staat. Met het uitgebreide Guitar Hero TV kun je namelijk tegen anderen strijden. Om meer licht te schijnen op hoe dit allemaal werkt, spreken we met Jim Norris, designer bij ontwikkelaar FreeStyle Games. Lees hier alles wat je moet weten over Guitar Hero TV!

  Guitar Hero Live Nieuws

  Guitar Hero Live Valentijnsshow komt met liefdesliedjes

  Guitar Hero verovert al jaren onze harten door instrumenten te koppelen aan ingame tracklists die in alle nauwkeurigheid nagespeeld moeten worden. Als toevoeging komt er de Guitar Hero Live Valentijnsshow met nieuwe nummers.

  Guitar Hero Live update bevat nieuwe Premium shows

  Guitar Hero Live komt dit jaar al meteen met nieuwe content en heeft zojuist een Guitar Hero Live update bekendgemaakt. Zo worden er drie nieuwe Premium Live Shows toegevoegd aan de game met nieuwe tracks.

  Nieuwe Guitar Hero Live tracks toegevoegd

  We beginnen het jaar goed met drie nieuwe Guitar Hero Live tracks. De band Dead Weather heeft in samenwerking met Activision drie nieuwe nummers toegevoegd aan de database van Guitar Hero Live. Deze nummers komen van het nieuwe album van de band genaamd Dodge and Burn.

  Update - Guitar Hero Live goedkoop op bol.com - nu 69,98 met twee gitaren!

  Bij bol.com is er op dit moment een Guitar Hero Live aanbieding gaande. Via deze aanbieding kan je de game met twee gitaren voor slechts 69,98 euro in huis halen. Wil je Guitar Hero Live goedkoop aanschaffen, wees er dan snel bij!

  Guitar Hero Live aanbieding bij Bart Smit

  Guitar Hero is altijd een hele vette partygame om te spelen. Het probleem zit hem voornamelijk in de prijs, omdat de speciale controller aangeschaft dient te worden. Met deze Guitar Hero Live aanbieding bij Bart smit kun je deze game voordelig op de kop tikken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.