Guild Wars 2

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Massive multiplayer & role-playing

  Gemaakt door ArenaNet en uitgegeven door NCsoft

  8.5

  Guild Wars 2 Artikelen

  De beste MMO's om je de komende tijd in te verliezen

  Als er één genre is dat veel tijd van haar spelers vergt, dan is het natuurlijk wel de MMORPG. De titels zijn dan ook de beste manier om de komende weken of zelfs maanden door te komen. Dit zijn de MMO’s met de beste digitale werelden om je in te verliezen.

  Guild Wars 2 Wintersday evenement - Alle activiteiten uitgelicht

  Iedereen die vaker een online game speelt kent het wel, zo rond Kerst ligt er opeens sneeuw en kun je cadeautjes verzamelen als een malle. Dit is ook in Guild Wars 2 het geval, waar met het jaarlijkse Wintersday de winter ingeluid wordt. Maar wat kun je doen tijdens dit Guild Wars 2 Wintersday evenement? Dat leggen wij je uit!

  Top 5 beste DLC van 2017 - Meer dan compleet

  Dit jaar zijn er genoeg rellen voorgekomen over de manier waarop bepaalde games additionele content inzetten. Loot boxes, simpele reskins en zelfs één à twee uur durende add-ons waar wel de volle prijs voor wordt gevraagd. Gelukkig is 2017 niet alleen maar bagger geweest qua post-launch content. Dat bewijzen de uitblinkers van de top 5 beste DLC van 2017.

  Halloween events in games - Griezels op je beeldscherm

  Wederom worden we overspoeld door Halloween events in games. Denk hierbij aan games als Overwatch, Minecraft en Call of Duty Infinite Warfare. Tijdens deze evenementen zijn games te spelen in Halloween thema’s of zijn er meer missies te spelen met betere beloningen.

  Guild Wars 2 Path of Fire Review - Loopt zich het vuur uit de sloffen

  Geloof het of niet, maar Guild Wars 2 blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. En wat is er veel gebeurd in de tussentijd: een free-to-play systeem, een uitbreiding, een endgame voor ervaren spelers. Path of Fire, de tweede expansie, is misschien minder baanbrekend, maar wel ongekend goed. Waarom, lees je in deze Guild Wars 2 Path of Fire review.

  Guild Wars 2 Nieuws

  Guild Wars 2 Path of Fire preview weekend aangekondigd

  Ontwikkelaar ArenaNet heeft een Guild Wars 2 Path of Fire preview weekend aangekondigd. Van 11 tot 13 augustus kunnen spelers wereldwijd de game uitproberen.

  Guild Wars 2 Path of Fire aangekondigd

  De nieuwe Guild Wars 2 Path of Fire DLC is aangekondigd door ArenaNet. De aankondiging is met een trailer gekomen die je bovenaan de pagina kan bekijken. Op 22 september komt de uitbreiding voor Guild Wars 2 uit.

  Guild Wars 2 Living World seizoen 3, aflevering 5 is nu online

  Ga verder op zoek naar de waarheid achter Lazarus in de vijfde aflevering Flashpoint in Guild Wars 2 Living World seizoen 3. Deze aflevering laat een beetje informatie los over de seizoensfinale die plaats zal vinden in de achtste aflevering.

  Guild Wars 2 World Championship heeft grootste prijzenpot ooit

  ArenaNet, uitgever en ontwikkelaar van Guild Wars, gaat samen met de ESL, de grootste eSports League, een Guild Wars 2 World Championship houden. Het kampioenschap begint op 17 september in Burbank, California.

  Guild Wars 2 update met trailer aangekondigd

  Er komt een grote Guild Wars 2 update aan. Dat werd gisteren bekend gemaakt door ontwikkelaar ArenaNet, dat ook een video publiceerde met daarin een sneak peek van de content. De update zal dinsdag 19 april live gaan.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.