Guacamelee! Super Turbo Championship Edition

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 4, Wii U & PC

  Genres: Platformer

  Gemaakt door DrinkBox en uitgegeven door DrinkBox

  9

  Guacamelee! Super Turbo Championship Edition Artikelen

  Beste Metroidvania games - De Sidescrollers van de bovenste plank

  De Metroidvania game Hollow Knight krijgt een fysieke versie van de game. Metroidvania is een subgenre van actie-adventure games. Deze titels combineren bekende gameplay-aspecten van games als Metroid en Castlevania en is meestal in 2D als sidescroller. Lees hier de tien beste Metroidvania games op het moment.

  Nintendo eShop sales - De beste aanbiedingen voor Nintendo Switch

  De Nintendo eShop biedt een groot aanbod een sales aan. Vooral voor de Nintendo Switch zijn er veel titels die sterk zijn afgeprijsd, soms voor kortingen van zelfs 50%. Lees hier de beste Nintendo eShop sales die je niet kunt laten liggen.

  De top 10 beste mobile games die wij nog willen zien - leuk voor onderweg

  Begin dit jaar heeft Nintendo aangekondigd dat de titel Dr. Mario World naar mobiele apparaten komt. Steeds meer console-games komen naar mobiel, zoals Mario Kart en Life is Strange. Dit zijn de top 10 beste mobile games die wij het liefst nog willen zien verschijnen.

  Nintendo eShop Update: Turtle Tale en Painting Workshop

  Nintendo lijkt er deze week van uit te gaan dat iedereen met een 3DS Super Smash Bros. aan het spelen is. Met andere woorden: het is wat rustig in de eShop vandaag.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Met taco's en Independence Day

  Het is in Amerika bijna Independence Day en dat moet op Xbox Live worden gevierd. En dat doe je blijkbaar met vuurwerk, Mexicaanse worstelaars en taco's.

  Guacamelee! Super Turbo Championship Edition Nieuws

  Nintendo brengt 19 titels naar Comic-Con

  Nintendo biedt negentien titels aan om hands-on te spelen op de Comic-Con in San Diego. Bezoekers kunnen onder meer met Super Smash Bros. voor Wii U en 3DS, Hyrule Warriors en Bayonetta 2 aan de slag. Dat maakt het Japanse bedrijf bekend in een persbericht.

  Xbox Games with Gold voor juli bekend

  Microsoft kondigt vandaag de gratis games voor juli aan die je kunt downloaden met Xbox Live Gold. De games zijn onderdeel van het Games with Gold programma van het bedrijf.

  Guacamelee! Super Turbo Championship Edition binnenkort te koop

  De uitgebreide versie van Guacamelee!, genaamd Guacamelee! Super Turbo Championship Edition, komt 2 juli naar de Playstation 4, Xbox One, Xbox 360, en Wii U. Twee exclusieve gamerpic bundels zijn vandaag al te downloaden voor de Xbox 360.

  Guacamelee! naar nieuwe platformen

  In december van het vorige jaar verschenen er al twee geruchten (hier en hier te lezen) dat de actie platformer Guacamelee! ook naar de next-gen consoles zou komen. Vandaag is dit bericht door ontwikkelaar Drinkbox Studios bevestigd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.